- הוסף לסימניות
ממש לא, זה במרחק שתי קילומטר משםזה בהפרש של כמה מטרים בצד השני,
זה כמעט אותו מקום
ממש לא, זה במרחק שתי קילומטר משםזה בהפרש של כמה מטרים בצד השני,
זה כמעט אותו מקום
ממש ממש לאזה בהפרש של כמה מטרים בצד השני,
לא!@מנוי פרימיום תקין? מותר לפקחים לעלות במקום שאיננו תחנה? {לא תחנה דווקא של הקו זה אכן מותר, אלא סתם כביש!}
לפחות זה מתימןאני לא נושמת מהאזעקה.
יום אחרי הפיגוע??
די אין לנו כוחות!!
כבר הייתי בטוחה שאחרי החיסולים היום
זה כבר מכל ארצות מערב שרוצים להתחיל איתנו............
גם ביום שישי זו תחנה יחסית ריקההתחנה שבה נרצחו האחים פלאי הי"ד היא תחנה יחסית ריקה ביום חול.
התורה כוללת כל החכמות...ממש "חשיפה הדרגתית" ב CBT
הפיגוע השני היה במרחק של כמה קילומטרים משם ביציאה מרמות לכיוון הר שמואל גב"ז.אז הפיגוע הראשון היה בצומת ממול? לכיוון רמות?
מערבבתאם אני לא טועה היה שם עוד פיגוע לפני שנתיים -שלוש,
(האחים פלאי ועוד כמה...או שאני כבר מערבבת כמה אירועים יחד?)
עריכה,
ניסיתי לבדוק אולי אני טועה, מצאתי את זה: https://chabad.info/bdh/901128/
שעות לפני כניסת שבת, מחבל פגע עם רכבו בתחנת אוטובוס בצומת רמות בירושלים • שניים נרצחו במקום, ביניהם יעקב ישראל פלאי ילד כבן 6 הי"ד, אחיו אשר פלאי הי"ד בן ה-8 שנפצע קשה בפיגוע, השיב את נשמתו לבוראה במהלך השבת • במהלך השבת נעצרו קרובי משפחתו של המחבל
התחלתי איתו כי הפסוקים מדברים על מנחשים וקוראים ב ... ונותני סימנים וחוזי עתידות.התחלת עם פסוק שמדבר על דברים שנאמר עליהם "כי תועבת ה' כל עושה אלה", וזו עשיית עוול למי שבסך הכל שיתפה בחלום מעניין שהיה לה.
אין איסור לחלום חלום ואין כל פגם בלשתף בו [בטח לאחר מעשה].
היו צדיקים שחלמו דברים קשים ושיתפו את הציבור עוד לפני התרחשויות.
אפשר להתווכח [לדעתי שלא בצדק] אם ראוי או לא- תחת הכותרת של כל מיני ניואנסים השקפתיים והרגשות לכאן ולכאן-
אבל זה ממש לא צודק וגם בעייתי ושקרי לתת כותרת כזו קשה ולדבר על עבירות מהתורה בכל הקשור להודעה המדוברת.
אני חושבת שהנהג עבר על החוק, אסור לו לעצור במקום שאינו התחנה שלו.אתמול בכביש בגין בקו 516 שעתיים אחרי הפיגוע
הנהג באמצע הנסיעה ירד לשוליים ופתח את הדלת לשני
פקחים שעמדו באמצע הכביש הייתה היסטריה מטורפת
בנות סמינר נכנסו שם מתחת לכיסאות...
ב'ה לא קרה כלום
החלום הוא לא משהו שאפשר לשלוט בו וברור שבאופן שבו הוא הוצג אין לו דבר עם כל הפסוקים והעבירות האמורותהתחלתי איתו כי הפסוקים מדברים על מנחשים וקוראים ב ... ונותני סימנים וחוזי עתידות.
ומסיים בהתהלך עימו בתמימות שכולל רש"י את כל המוזכרים תחת ההגדרה "אל תחקור אחר העתידות".
והשיתוף של ההיא צרם לי בעיניים כי היה בהחלט לפני מעשה
היא שיתפה שיחה שלה מלפני.
ועל חלום לא אומרים חלמתי חלום לא טוב- זה כל הרעיון של הטבת חלום - בכל שלב לומר "חלום טוב חלמת".
זה מרחק של לפחות 20 דקות הליכה או כמה דקות טובות של נסיעהאם אני לא טועה היה שם עוד פיגוע לפני שנתיים -שלוש,
(האחים פלאי ועוד כמה...או שאני כבר מערבבת כמה אירועים יחד?)
עריכה,
ניסיתי לבדוק אולי אני טועה, מצאתי את זה: https://chabad.info/bdh/901128/
שעות לפני כניסת שבת, מחבל פגע עם רכבו בתחנת אוטובוס בצומת רמות בירושלים • שניים נרצחו במקום, ביניהם יעקב ישראל פלאי ילד כבן 6 הי"ד, אחיו אשר פלאי הי"ד בן ה-8 שנפצע קשה בפיגוע, השיב את נשמתו לבוראה במהלך השבת • במהלך השבת נעצרו קרובי משפחתו של המחבל
אם זה המדד אז ארץ ישראל כולה [תושביה] נדרשת לתיקון, וזה חלק מהתיקון.נראה לי שהאזור שם צריך איזה תיקון רוחני..
יותר מידי פיגועים יש שם בשנים האחרונות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים