פחזנית רליגיוס

• הוסף לסימניות
אמנם המתכון שלי אבל ההשראה והתזמון לקינוח המפנק בהשראת ברוכי קפטייל שהעלתה לפני כמה שבועות , (הכנתי אותו פעם אחרונה לפני כ4 שנים) הרבה עבודה אבל שווה גם יפה וגם טעים.
Untitled-2.jpg
Untitled-3.jpg
Untitled-4.jpg

• הוסף לסימניות
רותי מהמם!

• הוסף לסימניות
מי שרוצה מתכון תגיד

• הוסף לסימניות
מה הכוונה רליגיוס?
ורותי, מקסים,
איך בא לי פעם אחת לטעום מהיצירות שלך.

• הוסף לסימניות
וואו, נראה טוב!
לא יזיק להעלות מתכון פה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני תמיד מציעה לתת מתכון ובכייף
צרפתי קישור אם לא עולה לך אעתיק
רותי המקסימה
מותר להגיד לך משהו בלי שתעלבי?????
עקבתי אחר האשכול ההוא
ולא הבנתי ממה נעלבת
אותה ניקית דיברה כללי
והכי יפה
שאני הייתי בטוחה שהיא מתכוונת אלי
אני כל הזמן מעלה עוגות מעוצבות ללא שיתוף בתהליך
או יצירות מוגמרות
אבל הבנתי שכנראה לא התכונה אלי בכלל
היא כל הזמן הדגישה שהיא לא מדברת באופן אישי על אף אחת

תזרמי
כולם נהנים מאוד משיטופים שלך
הם נותנים מלא מלא השראה
בזכותך העזתי לצבוע את הכסאות מטבח שלי
ויצא מושלם

• הוסף לסימניות
אמנם המתכון שלי אבל ההשראה והתזמון לקינוח המפנק בהשראת ברוכי קפטייל שהעלתה לפני כמה שבועות , (הכנתי אותו פעם אחרונה לפני כ4 שנים) הרבה עבודה אבל שווה גם יפה וגם טעים.צפה בקובץ המצורף 701618צפה בקובץ המצורף 701619צפה בקובץ המצורף 701620
רותי מקסים!!
ביצוע מהמם!!
ותודה על הפוסט המפורט!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה