אם זה בלי הכשר אז אין אפשרות לדעת מה זה מכיל, ולכן אין מי שיכול להגיד האם זה כשר או טרף.האם יש בעית כשרות בקוקה קולה בלי הכשר?
שמעתי פעם שאין בעיה לשתות אם מישהו יכול להביא לי מקור אני אשמח
ואני גם אשמח להסבר אם זה כך מה ההסבר?
תודה רבה
תסביר לי הגיונית איך משגיח כשרות יכול להעיד על מוצר שהוא לא יודע.אנחנו גרים בחו"ל, ושאלתי משגיח כשרות מומחה בנוגע לקולה המקומית והוא אמר לי שבגדול ברוב המדינות המתכון זהה ואין שום חשש. כמובן שחשוב להתעדכן בכל מדינה לגופה. הדבר אינו תקף במדינות נחשלות כמו אפגניסטן ודומיה.
זה מוחזק ככשר כמו ויסקי ששותים בלי הכשרתסביר לי הגיונית איך משגיח כשרות יכול להעיד על מוצר שהוא לא יודע.
יש הבדל :זה מוחזק ככשר כמו ויסקי ששותים בלי הכשר
אכן, משגיח כשרות אינו יכול להעיד על מוצר שהוא לא יודע.תסביר לי הגיונית איך משגיח כשרות יכול להעיד על מוצר שהוא לא יודע.
כי איך הוא ידע אם זה ללא השגחתו.אכן, משגיח כשרות אינו יכול להעיד על מוצר שהוא לא יודע.
אבל מדוע החלטת שהוא לא יודע?
אינו ראיהברומניה אפשר ואפשר ליתקשר למשגיחי כשרות שעובדים בחול לשחיטות ויגידו לך בדיוק
מה מנקר בשר או בודק ריאות מבין ברכיבי קולה ?ברומניה אפשר ואפשר ליתקשר למשגיחי כשרות שעובדים בחול לשחיטות ויגידו לך בדיוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים