דרוש מידע פח בארון בלי צוקל - בולט - מכירים?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מפחדת מפח בתוך ארון סגור.
חשבתי לעשות דלת מחוברת לצוקל - אבל בחברה לא אוהבים את הרעיון, טוענים שיוצר בעיות.

ההמלצה,
לעשות בלי צוקל בכלל.
ואם חשוב שממש לא יראו שאין שם צוקל, יכניסו את כל הצוקל של אותו קו ארונות פנימה יותר (קצת נרתעת מזה).
משהו עשה כזה דבר, הוריד צוקל ברוחב 60 ס"מ (זה לא מול הפתח של המטבח, אלא מימין לכניסה).
האם אמור לבלוט?
משהו התנסה?

פח בתוך מגירה בארון סוגר - אני לא רוצה.
מקום אחר במטבח לפח - אין.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, את מחפשת פיתרון לפח שאמור להיות בתוך הארונות, אך בלי דלת.
אני עשיתי פשוט חלל לפח מתחת לשיש, במקום לסגור שם ארון.

קבצים מצורפים

• 20180428_220854.jpg
    20180428_220854.jpg
    1 MB · צפיות: 220
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי ככה, ברוחב 45 ס"מ מיד אחרי המקרר כך שזה לא בולט.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה שחבל שלא שחבתי עליו מראש,
כעת זה כבר בעייתי,
הכל כבר מתוכנן לגמרי...

• הוסף לסימניות
דלת מחוברת לסוקל באה בשימוש פעמים רבות יעילה מאוד באמת לפתרון לארון פח שניתן לגרור את הפח ולשטוף שם בפנים (כמובן שמרצפים בפנים)
עשיתי להרבה לקוחות ומאוד מרוצים לא דווחו על בעיות

• הוסף לסימניות
דלת מחוברת לסוקל באה בשימוש פעמים רבות יעילה מאוד באמת לפתרון לארון פח שניתן לגרור את הפח ולשטוף שם בפנים (כמובן שמרצפים בפנים)
תלוי איזה סוקל, אמא שלי עשתה סוקל קרמיקה, והצירים של הדלת כל הזמן נפלו בגלל הכובד.
אני הורדתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
ואם אני עושה סוקל פלסטיק, גם אמור לקרות?
קרמיקה אני לא עושה בטוח.

• הוסף לסימניות
יש לך מושג איזה סוקל?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת צריכה פשוט להיות יותר אסרטיבית כלפי החברה
נראה (מאשכול זה ומהלדים) שהם מחפשים חיים קלים
תמורת הכסף שלך - את צריכה לקבל בדיוק מה שאת חולמת
תגידי להם שעשית על זה תחקיר - ועובד מעולה, וכנ"ל לגבי הלדים - צלמי מקומות שראית בהם - ודרשי מהם ליישם את חלומותיך, כל זמן שהם ישימים

אגב - אצל אמא שלי דלת כזו עם סוקל פלסטיק מחובר - מחזיקה מעמד מאז שעשו את המטבח, את יודעת בדיוק כמה שנים הבנין :)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כך (בלי סוקל) ונראה מעולה.
אשתדל להעלות תמונה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כך (בלי סוקל) ונראה מעולה.
אשתדל להעלות תמונה

ממש יעזור לי לקבל החלטה, אשמח לקבל תמונה בלי הצוקל.
ועוד משהו,
האם לכן הכנסת את כל הצוקל פנימה יותר?

נראה לי שאת צריכה פשוט להיות יותר אסרטיבית כלפי החברה
נראה (מאשכול זה ומהלדים) שהם מחפשים חיים קלים
תמורת הכסף שלך - את צריכה לקבל בדיוק מה שאת חולמת
תגידי להם שעשית על זה תחקיר - ועובד מעולה, וכנ"ל לגבי הלדים - צלמי מקומות שראית בהם - ודרשי מהם ליישם את חלומותיך, כל זמן שהם ישימים

אגב - אצל אמא שלי דלת כזו עם סוקל פלסטיק מחובר - מחזיקה מעמד מאז שעשו את המטבח, את יודעת בדיוק כמה שנים הבנין :)

אדבר אתם.
בטוחה שנגיע לעמק השווה.
שמעתי עליהם המון המלצות ועשו גם עד עכשיו רושם מעולה!
הגיעו לקראתי בכל מיני דברים
בטוחה שעוד אוכל להמליץ עליהם פה הרבה.

לגבי הצוקל, אני חושבת שאני צריכה להדגיש שלא מדובר בריצוף, אלא בפלסטיק,
הם ניסו לחשוב איך ניתן כן לבוא לקראתי שאהיה מרוצה,
היה להם רעיון של להוריד צוקל - פוחדת מהמראה.
הם הציעו להכניס את כל הצוקל פנימה כדי שלא יבלוט החסר של הצוקל מתחת לפח.
לא היה נראה שזו התחמקות, אלא באמת רצון שלא תהיינה תקלות בהמשך במטבח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה