דרוש מידע פח חשמלי של חברת טופ סטייל, נקנה באושר עד

• הוסף לסימניות
הקופאית אמרה שהוא שומר שבת ע"י כפתור שמכבה את החיישן.
בפועל הוא דיי מקל, כלומר: החיישן אכן לא עובד אבל האורות נדלקים בכל נגיעה בפח..
לא מצאתי טלפון/אזכור של החברה בשום מקום.
השם שמופיע על הפח זה "טופ סטייל" מישהו יודע איך אפשר להשיג אותם?
(להוציא את הבטריות ביום שישי, עם כל האי נוחות שבדבר - לא ייאומן אבל לא עזר בכלל, הוא ממשיך להתעקש ולהדליק את העור)

• הוסף לסימניות
גם אצל חמותי נתקלו בבעיה ובסוף הוצאנו את הפקק בלית ברירה

גם אנחנו נתקענו עם זה ולצערנו מוציאים את המכסה כל שבת
איזה פקק?/מכסה של הפח???
זה ממש זוועה :sick:
אם אתם קונים קבוע באושר עד אפשר לשאול אותם, חבל שכולנו נידפק סתם!!
(אישית אני שם פעם בחודשיים אולי, אני בהחלט מתכוון לשאול אותם מה הסיפור/מי החברה.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי טלפון/אזכור של החברה בשום מקום.
אושר עד עושים הרבה פעמים יבוא מיוחד למוצרים שאין להם אפילו קידום באינטרנט בשום מקום או כל מיני סטוקים של דגמים במותגים ידועים ולכן לא כ"כ מופיע תוצאות בגוגל אבל הם מקפידים מאוד להביא איכות ובוודאי ששווה את המחיר שמשלמים!

• הוסף לסימניות
אושר עד עושים הרבה פעמים יבוא מיוחד למוצרים שאין להם אפילו קידום באינטרנט בשום מקום או כל מיני סטוקים של דגמים במותגים ידועים ולכן לא כ"כ מופיע תוצאות בגוגל אבל הם מקפידים מאוד להביא איכות ובוודאי ששווה את המחיר שמשלמים!
אין צורך ליחצ'"ן את אושר עד, כולם אוהבים אותם, אבל בפועל כרגע אני תקוע עם פח שיחסית יפה וזול אבל מאוד בעייתי בשבת..
אם מישהו יכול לשאול אותם על זה, מאוד יעזור.
(אני יהיה שם רק עוד איזה חודש, אולי)

• הוסף לסימניות
בדקתי אצל רבנים
אז ככה..
ברגע שמנתקים[ באמצעות הכפתור את החיישן הוא מפסיק לעבוד, אמנם ברגע
שפותחים ידנית את הפח נוצר חשמל כנראה דינמו והוא גורם לנורה להבהב.
עם זאת כשפותחים וסוגרים בעדינות זה לא קורה.
וע"כ התוצאה ההלכתית היא שזו מלאכה שאינה צריכה לגופה והוא גם לא מתכוון,
וזה לא פסיק ריישא בגלל שאפשר כפי שאמרתי לפתוח בעדינות, ולכן גם אם בטעות
נדלקת לפעמים הנורה זה מותר בשבת

• הוסף לסימניות
חיפשתי בגוגל מידע על הפח והגעתי להודעה הזו..
קניתי אותו ולצערי הוא הפסיק לעבוד (לדעתי מכל הטלטולים של המכסה בערב שבת ...)

ידוע למישהו על שירות?

• הוסף לסימניות
שלום
אני ממש רוצה לרכוש פח כזה
מישהו יודע היכן ניתן לרוכשו?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה