פטור מצהל לבנות- כיצד ניתן להשיג עותק?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעבר, כבחורת סמינר קיבלתי פטור מצה"ל. (הביאו דיין לסמינר וכו').
כעת, אני זקוקה למסמך המעיד על כך לצורך מסוים.
כיצד אני יכולה להשיג מסמך כזה? משהו יודע?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא קיבלת תעודת פטור בשעתו?
אם לא, פני לסמינר.

• הוסף לסימניות
אם את צריכה רק העתק ויש לך פטור.
אז פשוט תתקשרי ללשכת גיוס ותבקשי שישלחו לך את זה(בפקס או בדואר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האיה;1183342:
אם את צריכה רק העתק ויש לך פטור.
אז פשוט תתקשרי ללשכת גיוס ותבקשי שישלחו לך את זה(בפקס או בדואר)

מה מספר הטלפון שלהם? אכן. יש לי פטור. אני רק צריכה העתק. (כנראה ששלחו, אבל זה היה מזמן ולא חשבתי שאי פעם אזדקק לזה).

• הוסף לסימניות
ניתן לקבל אישור מקצין העיר. (לא יודע איך מגיעים אליו - מדריך טלפונים עירוני אולי)

• הוסף לסימניות
אני נזקקתי פעם לפטור, לצורך הגשת בקשה למלגת לימודים (זה הופיע ברשימת מסמכי החובה), חשבתי לא להגיש בגלל שלא מצאתי את הפטור, בסוף הגשתי- וקיבלתי בלי זה.

לימים, נודע לי שבמזכירות הסמינר(כתות ה' ו') יש העתק. כנראה ביקשו אותו ממני בזמנו בזמן הרישום.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה