- הוסף לסימניות
- #1,621
יש כבר כזה דבר...לחיצה נוספת על אותו כפתור במעלית-תבטל את הלחיצה הראשונה.
יש כבר כזה דבר...לחיצה נוספת על אותו כפתור במעלית-תבטל את הלחיצה הראשונה.
שאלה קשה...ותינוקות עם ריפלוקס?
נכון, אבל עם תינוק קופצני שלי זה מסובך לי לפתוח ולטפטף והוא כבר מנסה לקפוץ לי מהיד,נותנים להם באמבטיה...
זה קיים!לחיצה נוספת על אותו כפתור במעלית-תבטל את הלחיצה הראשונה.
בחלק מהמעליותזה קיים!
צריך להניח בתוך גז כל שהוא, כידוע תפוח או אבוקדו מסייעים להבשלה.אני לא מבין למה כשקונים בננות בסופר אני אמור לחכות עד שהם יבשילו, איך זה שאין עדיין מכשיר להבשלת בננות??? או שיש ואני לא מודע?
פשוט, טיימר שמכבה אוטומטית את המיקרופון אחרי פרק זמן נתון מראש.לכ לפודיום של מרצה בכל מסגרת שהיא- הצמדה של מד זמן- כמה מתוך כמה כבר עבר, כמו בהקרנה של וידאו. אי אפשר לשאת את זה שהמרצה עושה טון של סיום כמעט אומר כבר "עד ביאת גואל" ופתאום שוב מתמלא עוז ועיזוז ומפיק את מרגליותיו והקהל השבוי לא יודע כמה זמן הדבר הזה עוד עתיד להמשך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים