פטנט מוצלח לחימום הבצק

• הוסף לסימניות
במזג האויר הקר שקשה לחמם את החדר כדי שהבצק יתפח, אני מניחה מעל הקערה (קערת התפחה של טרפוור) את השקית גומי לכאבי בטן (ניתן לרכוש אותה ברשת אושר עד או בבתי מרקחת) ממלאה אותה במים חמים והבצק תופח יותר מהר בטמפרטורה מעולה!

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ואו רעיון! מעניין לנסות

• הוסף לסימניות
רצוי מאוד גם להוסיף מים חמימים ולא קרים,
כך הבצק תופח הרבה יותר מהר,, גם כאשר החדר קר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1488277:
רצוי מאוד גם להוסיף מים חמימים ולא קרים,
כך הבצק תופח הרבה יותר מהר,, גם כאשר החדר קר

נכון זה רעיון מעולה
לבצק עצמו אני שמה כוס מים רותחים ו2 כוסות מים פושרים, באפן קבוע, גם בקיץ.

• הוסף לסימניות
אני מניחה על הרדיאטור, מגבת ומעל את הקערה, טופח במהירות, וכמובן מים חמימים.

• הוסף לסימניות
שמתי אתמול קערה עם בצק בתוך שקית נילון סגורה, בחדר עם מזגן
ותפח להפליא...

• הוסף לסימניות
שימו מעל המקרר. מקום חם. תמיד. (בגלל המנוע)

חני

נ.ב. הרעיון לקוח מקרין גורן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1488396:
שימו מעל המקרר. מקום חם. תמיד. (בגלל המנוע)

חני

נ.ב. הרעיון לקוח מקרין גורן

אגב מקרר, מי שרוצה שהאבוקדו יבשיל במהירות - לשים על המקרר (וכן להפך, להזהר מלשים בננות על המקרר - זה עלול להפוך לדבש :) )

• הוסף לסימניות
אני שמה מתחת לפוך, ותופח מצוין.

• הוסף לסימניות
שימו נילון נצמד - נדמה לי שזו עצה של קרין גורן.
מעולה:)
רק שהתנור יעבוד מחר ולא תהיה הפסקת חשמל כמו בערב שבת שנה שעברה בשלג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה