עזרה פטנט מוצלח לכפתור גז שלא עובד.

• הוסף לסימניות
למי שיש בכיריים כפתורים להדלקה שאינם מצריכים גפרור, ואחד נשבר וצריך להדליק אותו עם מצית ,אמר לי אתמול טכנאי גז
שכאשר מדליקים כפתור אחר זה מדליק את הכל אז מה שצריך לעשות זה כשרוצים להדליק את הכירה שהכפתור שלה לא מדליק
פשוט ללחוץ על מבער אחר שכן עובד, בו זמנית עם זה שלא עובד וראו זה פלא גם המבער שהיה תקול נדלק.

• הוסף לסימניות
למי שיש בכיריים כפתורים להדלקה שאינם מצריכים גפרור, ואחד נשבר וצריך להדליק אותו עם מצית ,אמר לי אתמול טכנאי גז
שכאשר מדליקים כפתור אחר זה מדליק את הכל אז מה שצריך לעשות זה כשרוצים להדליק את הכירה שהכפתור שלה לא מדליק
פשוט ללחוץ על מבער אחר שכן עובד, בו זמנית עם זה שלא עובד וראו זה פלא גם המבער שהיה תקול נדלק.
מעניין לבדוק

• הוסף לסימניות
אני אתמול הייתי בהלם,
כבר שנתיים שמעצבן אותי להדליק רק להבה אחת עם גפרור.

• הוסף לסימניות
זה קצת מסוכן הגז מתפזר בכיריים עד שמגיע ללהבה השנייה וכשנדלק נוצרת להבה גדולה

• הוסף לסימניות
הגז לא מתפזר. רק הניצוץ של ההדלקה נדלק.

• הוסף לסימניות
הבנתי
אם הבעיה בכפתור זה נכון אכל ברוב המקרים הבעיה במצת הספציפי של הלהבה בגלל מים ואז זה נדלק מניצוץ של הלהבה השנייה וזה קצת מסוכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה