פטנט עולמי

• הוסף לסימניות
נשמע טוב
כמה עולה התענוג?
ואיפה משיגים את זה?

• הוסף לסימניות
ומה עם חסומים?

• הוסף לסימניות
230 שקל
מי שרוצה שת/ישלח לי הודעה באישי

• הוסף לסימניות
לא רואים מה זה
אפשר לשתף את החסומים?

תודה!

• הוסף לסימניות
דלי המחר:
הדלי שיעשה בשבילך הכל.
סוחט סחבה מובנית במוט ייעודי, ע"י לחיצה עדינה על דוושה אינטגראלית המוטמעת בגוף דלי המחר, חוסך כאבי גב, עוזרת, ובעיקר חוסך זמן יקר ומאפשר לכם לנוח על הספה החדשה שתקנו בכסף שחסכתם מהעוזרת.
וכעת ברצינות: מדובר במין דלי וסחבה שנסחטת בלחיצת דוושה.

• הוסף לסימניות
בגאדג'ט שופ - 119 ש"ח. (כתוב המקורי, לא יודעת אם זה אותו מקור..)

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם בגאדג'ט שופ - 119 ש"ח, זה המקורי?

איך מגיעים אליהם?

• הוסף לסימניות
תסתכלו אם כתוב שזה של חברת טוויסטר
רק טוויסטר זה המקור!

• הוסף לסימניות
רותי, מחיפוש בגוגל נראה שיש הרבה סוגים שקוראים לעצמם מקורי
(ניסיתי לחפש אם ניתן לקנות את זה באנגליה, אבל היו רק סוגים אחרים שכל אחד כתב על עצמו מקורי)
מה גורם לך להיות בטוחה שטוויסטר הוא המקורי?איך יודעים מי המקורי?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש עוד סוגים
מה שאני מתכוונת שניסיתי ומאד נהנתי זה מהדלי של חברת טוויסטר
הרבה שיכנעו אותי שזה מעולה
אבל עד שלא ניסיתי לא כתבתי על זה כלום
לא ניסיתי חברה אחרת יכול להיות שיש להשיג גם כזה דלי ב 40 שקל וככה זה שווה
אני שמעתי שבחוץ מוכרים את הטוויסטר ב270 ש''ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;947512:
רותי, מחיפוש בגוגל נראה שיש הרבה סוגים שקוראים לעצמם מקורי
(ניסיתי לחפש אם ניתן לקנות את זה באנגליה, אבל היו רק סוגים אחרים שכל אחד כתב על עצמו מקורי)
מה גורם לך להיות בטוחה שטוויסטר הוא המקורי?איך יודעים מי המקורי?
צריך להיות כתוב "המקורי, היזהרו מזיופים" ;)

• הוסף לסימניות
בלינק הזה - הם אומרים שזה של טוויסטר
icon1.gif

http://www.nuevo.co.il/
169 ש"ח

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע אם גם זה של ה-119 זה המקורי?

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שניסה וממליץ???

• הוסף לסימניות
זה ממש לא משהו חדש,

אפשר לומר שאפילו די ישן.

ראיתי את זה לפני שנים אצל גיסתי בארה"ב,

ולא מי יודע מה התלהבתי.

אולי כי אין אפשרות להחליף את הרצועות האלו של המקל. נכון שמנקים זאת שוב ושוב, אך כמה זמן אפשר להישאר עם אותו המוט. תארו לכם סמרטוט רצפה שמשמש אתכם במשך שנה + איך זה ייראה, וזה כשאפשר לכבס. את רצועות המוט לא ניתן לכבס.

בסמרטוטי רצפה אני משתמשת מספר פעמים, זורקת ולוקחת חדש. (חבל לכבס כשסמרטוט עולה 2 ש"ח. לכבס עולה יותר :rolleyes: )

אולי במוצר שלהלן יש אפשרות להחליף את הרצועות הנ"ל מדי פעם? אם כך זה באמת דבר טוב. אם לא... אז זה טוב ל-5 הפעמים הראשונות...

אין כמו ספונג'ה אמיתית עם הרבה מים וסמרטוט נוסטלגי. להתכופף פעם ב-10 דקות כדי להצמיד את הסמרטוט? יש נשים שמשלמות על קורס כושר פעם בשבוע. זהו המכון כושר החינמי שלי. אם לא זה מתי אעשה התעמלות? :D

טוב, לשטוף את הבית זה לא הקטע, העבודה האמיתית היא מה שקודם לזה... להכשיר את הבית לכך...

ההתעמלות המפרכת באמת (אל תזכירו לי את פסח, יש זמן) זה לאסוף את הצעצועים וכל שאר היצירות מהרצפה... אולי יש למישהו פטנט בשביל זה? איזה מוט אלקטרוני שמרים דברים... משהו משוכלל שיידע גם למיין... אין לאף אחד??? :mad: :eek: :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה