דרוש מידע פטנט רשום על כיבוס עם ספוג הפלא

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברה. רוצה לנסות.
איך בדיוק? מכניסים עם אב' כביסה? בלי?
מישהי ניסתה?
תודה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי. יצא מבהיק.
כיבסתי גופיות תינוק שהאפירו, השתמשתי באבקת כביסה עם ביו+ קליה וניש גולד בתא האבקה.
הוספתי כמה חתיכות של ספוג הפלא לתוך המכונה עם הגופיות. יצא לבן בוהק.

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מישהי שעושה את זה עם חולצות, היא אומרת שיוצא לבן צח

• הוסף לסימניות
כמה ספוג?

• הוסף לסימניות
חולצות של גברים?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי על גופיות תינוק שקבלו צבע מבגד ורוד חזק שהתכבס איתן...
ולא יצא מוצלח
(א. כביסה רגילה של מקסימה)

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שאם מכניסים את זה למכונה מלאה-זה לא משפיע .
אבל אם שמים כמה חולצות וספוג,
זה חבל"ז.
עוד לא ניסיתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני שמתי את זה עם גופיות תינוק עם כתמים של יציאות. בד" כ רק אוקסיג'ן פלוס שמש מוריד לי את הכתמים,הפעם רק ספוג יירד בכללל!

• הוסף לסימניות
אומרים שמייבש מאפיר
אז אם אכבס אם הספוג ואשים במייבש זה יעזור או לא?

• הוסף לסימניות
איזה גודל של חתיכות?
תודה

• הוסף לסימניות
החומר לא יכול להזיק לעור של התינוק?

• הוסף לסימניות
זה טוב רק ללבן או גם להורדת כתמים מבגדים צבעוניים?

• הוסף לסימניות
אין מצב שזה עובד- זה אפקט הפלצבו!!
כל הרעיון של ספוג הפלא הוא לא החומר שלו אלא החספוס העדין שלו!!
שמגרד שכבה עדינה מאד ממה שמשתפף בו
לכן זה גם לא מומלץ לשפשף איתו חומרים שיכולים להתקלף כמו דמוי עור וכו
פורמיקה למשל מתנקה איתו מצויין כי הוא מסיר את הלכלוך והפורמיקה חזקה מספיק כדי לא להפגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה