פטריה בציפורן מה לעשות?

• הוסף לסימניות
יש לי פטריה בבוהן!כבר הורדתי פעם אחת,אך גדל שוב גרוע מהקודם!
אודה מאד עם למישהוא יש נסיון בנושא!תודה!

• הוסף לסימניות
בעקרון רופא עור לוקח בדיקת מעבדה מהצפורן ומתאים לסוג הפטריה את הטיפול.

• הוסף לסימניות
יש כל מיני משחות, רק קחי בחשבון שהן דורשות טיפול יומיומי וארוך, בין חצי שנה לשנה.

• הוסף לסימניות
למי שמסוגל להתמיד בעקביות כל בוקר וכל ערב (בערך שלשה חדשים, תלוי במקרה)
יש מוצרים של חברת קרט שעושים קסמים

• הוסף לסימניות
למיסיל אונס

אולי תנסי עם למיסיל אונס [ולא הרגיל] עולה למיטב זכרוני 50 ש''ח בבית מרקחת, [אולי עם מרשם פחות], שווה כל שקל, פעם אחת בשיטת הזבנג וגמרנו.
תפעלי ע''פ ההוראות, לי זה עזר.
בלי שום אחריות רפואית שזה מתאים לך...
בהצלחה, רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
תרופת סבתא אמיתית מסבתא שלי-לשפשף על הציפורן חצי לימון כל יום עד שיורד, לא ניסיתי עדין, היא טוענת שזה הוריד לה את הפטריה לגמרי, שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מכלי ראשון על שפשוף הציפורן באקונומיקה כל ערב
(כן, אקונומיקה מחסלת פטריות!)

• הוסף לסימניות
כבר כתבו פה פעם 052-3492323 אלי.
אלוף במיגור פטריות, ובפדיקור בכלל.

חני

• הוסף לסימניות
הוא היה אצלי ועזר לי מאד. תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
שמעתי שמי שיש לו פטרת הציפורן יש לו צורך למתוק כי הפטריה זה משהו שקים בדם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה