גם למיסיל לא עזרה?ברגליים. משחת ציקלודרם מעולה!!!
תוך יום יש שיפור ואם מתמידים זה עובר לגמרי.
שאר המשחות שניסיתי לא עזרו כמו זו.
אני לא ניסיתי אותה. בעלי ניסה ועזר לו אבל חזר וחוזר חלילה.גם למיסיל לא עזרה?
אני לא ניסיתי אותה. בעלי ניסה ועזר לו אבל חזר וחוזר חלילה.
אני ממליצה על ציקלודרם כי היא מצויינת ממש לדעתי. תוך יום כבר לא נשאר כמעט כלום מהפטריות אבל לנסות כמה משחות טובות לא מזיק עד שמגיעים למה שטוב לכל אחד
פצעים אדומים ועור יבש ואדום וכמובן גרדאיך נראתה הפטריה?
סוג אדמומיות עם שלפוכיות או רק גרד ועור יבש?
ברגליים. משחת ציקלודרם מעולה!!!
תוך יום יש שיפור ואם מתמידים זה עובר לגמרי.
שאר המשחות שניסיתי לא עזרו כמו זו.
לציקלודרם צריך מרשם. כל רופא משפחה מוציא אותו אם מבקשים.צריך לזה מרשם?
ציקלודרם מיועד לציפורניים או לרגליים?אני לא ניסיתי אותה. בעלי ניסה ועזר לו אבל חזר וחוזר חלילה.
אני ממליצה על ציקלודרם כי היא מצויינת ממש לדעתי. תוך יום כבר לא נשאר כמעט כלום מהפטריות אבל לנסות כמה משחות טובות לא מזיק עד שמגיעים למה שטוב לכל אחד
גם אני מצטרפת. נגמר ולא חזר כבר 3 שניםוכדורים לפטריות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים