דרוש מידע פטריות ברגלים

• הוסף לסימניות
מה הפתרון המוחץ לפטריות ברגלים ברמה מתקדמת מאד שכוללת חלקים אדומים, לבנים, ופצעים פתוחים?
יש למשהו מידע על נעלים מומלצות לסובלים מכך? (בחור ישיבה)

• הוסף לסימניות
ליצור קשר עם רופא עור נותן כדורים ומשחה לשבועים

• הוסף לסימניות
לא יודע אם הרעיון שלי יכול לעזור במקרה הזה, אבל אני סובל שנים מפטריות ברגליים, לאחרונה ניסיתי למרוח אלכוג'ל אחרי המקוה, ובאורח פלא תוך שלשה ימים הרגל שלי חזרה לעצמה.
כדאי לנסות (אולי זה לא מתאים במקרה של פצעים פתוחים).

• הוסף לסימניות
גם ה-ONCE לא עזר?
בכל מקרה גם אחרי כל טיפול שיהיה
מניעה ותחזוקה: טלק "אונדצ'יל" בנעליים כל לילה בלי לפספס
אין מי שזה לא עוזר לו

• הוסף לסימניות
לשים במים חמים [כמה שיותר חם] עם סבון פעמיים ביום זה משחרר את כל המוגלה שם

• הוסף לסימניות
הקטע הוא לא נעליים כמו אוורור של הרגל
מיד כשאפשרי לחלוץ נעליים שהרגל תנשום...

• הוסף לסימניות
ומה עושי עם פטריות בצפורני ידיים?
מישהו התמודד?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלנו
למרקס אנד ספנסר יש סוג גרביים שמונעים בעיות כאלה
קודם כל ללכת רק איתם ובתחילה לשים בתוך הנעל כל יום אונדציל אבקה
לאחר חצי שנה בערך לא צריך את האבקה כבר..

• הוסף לסימניות
א יודע אם הרעיון שלי יכול לעזור במקרה הזה, אבל אני סובל שנים מפטריות ברגליים, לאחרונה ניסיתי למרוח אלכוג'ל אחרי המקוה, ובאורח פלא תוך שלשה ימים הרגל שלי חזרה לעצמה.
אוי ואבוי לא ממליצה לפותח האשכול לנסות את זה,
אלכוג'ל לפי כל המחקרים מזיק גם לעור בריא, ק"ו לעור בעייתי, מכיל הרבה חומרים גרועים לעור.

• הוסף לסימניות
לי היתה צפורן פטרייתית לאחר שבר באצבע של היד במשך 4ש'
נסיתי את כל התרופות שיש בערך,טבעי ולא טבעי-וכלום לא עזר.
לאחרונה לקחתי כדורים ותוך 3 חודשים צפורן הבריאה לגמרי!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה