עזרה פטרן - איך אני מעלים את החיבור הלבן שיש בין האובייקטיים?

• הוסף לסימניות
יצרתי צורה ובניתי ממנה פטרן
אבל לא מצליח בלי שיראו קו חיבור לבן?

1721592030629.png

1721592052439.png

• הוסף לסימניות
אולי יש לזה מסגרת?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך יצרת את הפטרן אבל מצאתי סרטון הדרכה מפורט לעשיית פאטרן (באנגלית) אם תעשה כמו בסרטון הזה (פתוח בנטפרי) בטוח שלא יהיו פסים לבנים.
עוד משו... אם ככל שאתה מגדיל את האלמנט הרווח הלבן אינו גדל (כך זה נראה מהתמונה הראשונה שצירפת) - זה מוכיח שזו רק בעיית תצוגה ולא בעיה אמיתית וב PDF זה לא ייראה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך יצרת את הפטרן אבל מצאתי סרטון הדרכה מפורט לעשיית פאטרן (באנגלית) אם תעשה כמו בסרטון הזה (פתוח בנטפרי) בטוח שלא יהיו פסים לבנים.
עוד משו... אם ככל שאתה מגדיל את האלמנט הרווח הלבן אינו גדל (כך זה נראה מהתמונה הראשונה שצירפת) - זה מוכיח שזו רק בעיית תצוגה ולא בעיה אמיתית וב PDF זה לא ייראה
זאת בעיה אמיתית כמו שרואים בהדמיה בפוטושופ שעשיתי לזה בליטות
1721594037312.png

• הוסף לסימניות
עזרה - פליז
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
ניסית לחבר את הצורות בפטפיינדר?

• הוסף לסימניות
עדיף בכלי הREPEAT
וואוו!
זה היה פתרון מוצלח מאוד!!
אני תמיד השתמשתי עם הכלי פטרן בעצמו, והשתגעתי עם ההצמדות והפיזור
הכלי REPEAT עושה את זה ממש בקלות, והכי חשוב לא יוצר את ההצמדות הבעייתיות

• הוסף לסימניות
וואוו!
זה היה פתרון מוצלח מאוד!!
אני תמיד השתמשתי עם הכלי פטרן בעצמו, והשתגעתי עם ההצמדות והפיזור
הכלי REPEAT עושה את זה ממש בקלות, והכי חשוב לא יוצר את ההצמדות הבעייתיות
תודה :) שמחה לשמוע שעבד
לדעתי הוא כמעט מחליף את הפטרן
הרבה יותר נוח..

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט..
תבחר אובייטקט מסויים
תבחר ב objekt > repeat ואז יש לך 3 סוגים, תנסה, מאוד פשוט וקל
אני חושב שיותר קשה להסתדר עם זה בעבודה עם הרבה פרטים, מכמה סיבות ואכמ"ל ולכן תמיד עדיף להשתמש ככל שניתן עם פאטרן רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה