כללי פטרן מתמונה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות באילוסטרייטור להפוך את הקרשים האלו לפטרן?
כלומר אני רוצה לכתוב טקסט, שיקבל את הדוגמא הזו? כיצד?
צפה בקובץ המצורף 254286

קבצים מצורפים

• stock-vector-vector-colorful-wooden-background-with-place-for-your-text-eps-110783687.jpg
    KB 99.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תגררי את זה לסווטצ'ס

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להמיר אתה טקסט לנתיב ולעשות קונטרול 7 לתמונה הזו

• הוסף לסימניות
אם זו תמונה, זה לא ייכנס לסווט'ס, ואם תמירי לנתיב, התוצאה..... לא תמיד משהו
כללית, לענייני תמונות ושות' הייתי ממליצה לך על פוטשופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1764674:
אם זו תמונה, זה לא ייכנס לסווט'ס, ואם תמירי לנתיב, התוצאה..... לא תמיד משהו
כללית, לענייני תמונות ושות' הייתי ממליצה לך על פוטשופ
דווקא, הכנסתי תמונה- קובץ פוטושופ לסווט'ס. אמנם זה עוד לא מעובד, אבל כאן תוכלי לראות את התוצאה
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1764647#post1764647

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1764680:
דווקא, הכנסתי תמונה- קובץ פוטושופ לסווט'ס. אמנם זה עוד לא מעובד, אבל כאן תוכלי לראות את התוצאה
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1764647#post1764647

יפה. למדתי!
אני כל כך פוטושופית.... אילוסטרייטור אצלי היא רק תחנת מעבר, כך שאני לא יודעת כמה משמעות יהיה לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה