דרוש מידע פיאה חדשה ואיכותית במחיר שפוי.

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות פיאה חדשה לא מתפשרת על איכות השיער
ובמחיר של 4500
יש כמה פאניות בבני ברק ששמעתי שמוכרות במחיר הזה מי מכירה?
לא אכפת לי גם פאה מקופסא רק שהבנתי שיש חברות מעולות ויש דפוקות .
ואל תזרקו שמות של חנויות מהרחוב אני מחפשת המלצה מנסיון בלבד.
תודה
לתועלת כולן נשמח להמלצות עד המחיר המדובר בלבד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא יודעת לתת המלצה.
יכולה להגיד לך שראיתי מבצע בפאות יפה. אחד ועוד אחד.
אולי יש מישהי שתוכל להמליץ.

• הוסף לסימניות
יש מישהי בבני ברק, שמוכרת במחירים נמוכים מאוד (ללא עיצוב).
אם מישהי צריכה פרטים - באישי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את בלה - פאנית עם וותק של 30 שנה
גרה בגבול בני ברק רמת גן
קניתי אצלה ולא מפסיקה לקבל מחמאות
אני שילמתי יותר, אבל קיבלתי פאה לפי דרישות מסוימות
ויש לה בהחלט גם במחיר שנקבת.

שיער עבודת יד [היא עצמה תופרת וכו'] משיער ארופאי משובח

במידה וזה מענין אותך - אשמח לתת מס' באישי

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני 5 שנים פאה מדורמשקין -פאה מצוינת אבל קניתי דרך פאנית והיא הביאה כמה פאות שלה ובדקה ואמרה לי מה טוב,כמובן זו היתה פאה מוכנה שרק היה צריך לעצב.
בכל אופן יש עוד אופציה שלפי דעתי יכול להיות גם מציונת יש אחת מרמת אשכול שמוכרת פאות יד שניה/או חדשות שמכל מיני סיבות מכרו לה היא מוכרת פאות של היצרניות הכי טובות ובמחירים האלו של 4000-5000 אפשר למצוא פאות מעולות ויפות ובד"כ הם כבר מעוצבות אז אפשר כבר לראות איך יראה, אין לי את הטלפון שלה אולי מישהי תוכל להעלות
כמה קרובות משפחה שלי קנו אצלה וממש מרוצות ,אני חושבת לנסות את האופציה הזו בקניה הבאה של הפאה

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל מי שתורמת מזמנה ומשתפת בהמלצה טובה על פאה איכותית במחיר שפוי מקווה מאד שהאשכול הזה יעזור ויתן את כל המידע הנחוץ לקנייה מוצלחת.
מבירור מעמיק שערכתי בנושא בתי ספר לבניית פיאות וכד' שיער איכותי עולה בסביבות 2000 שקלים כך שפאניות שלוקחות על פיאה 8000 או9000 זה עושק. וכמובן שלא דיברתי על אלה שיותר...
ולכן הגעתי למסקנה שאיני מעונינת לעבוד כ"כ קשה כדי שמישהוא אחר ירוויח כל כך בקלות...

• הוסף לסימניות
יש את בלה - פאנית עם וותק של 30 שנה
גרה בגבול בני ברק רמת גן
קניתי אצלה ולא מפסיקה לקבל מחמאות
אני שילמתי יותר, אבל קיבלתי פאה לפי דרישות מסוימות
ויש לה בהחלט גם במחיר שנקבת.

שיער עבודת יד [היא עצמה תופרת וכו'] משיער ארופאי משובח

במידה וזה מענין אותך - אשמח לתת מס' באישי
אפשר את המספר שלה?

• הוסף לסימניות
בעקבות הפשיטה שהיתה... אני מציעה לכתוב שמות, טלפונים וכתובות באישי..

שלא נזיק לאף אחת.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני 5 שנים פאה מדורמשקין -פאה מצוינת אבל קניתי דרך פאנית והיא הביאה כמה פאות שלה ובדקה ואמרה לי מה טוב,כמובן זו היתה פאה מוכנה שרק היה צריך לעצב.
בכל אופן יש עוד אופציה שלפי דעתי יכול להיות גם מציונת יש אחת מרמת אשכול שמוכרת פאות יד שניה/או חדשות שמכל מיני סיבות מכרו לה היא מוכרת פאות של היצרניות הכי טובות ובמחירים האלו של 4000-5000 אפשר למצוא פאות מעולות ויפות ובד"כ הם כבר מעוצבות אז אפשר כבר לראות איך יראה, אין לי את הטלפון שלה אולי מישהי תוכל להעלות
כמה קרובות משפחה שלי קנו אצלה וממש מרוצות ,אני חושבת לנסות את האופציה הזו בקניה הבאה של הפאה
אחותי קנתה ברמת אשכול ב 2700.
נתנה למישהי שתוסיף לה קצת שיער במקומות מסוימים
שילמה לפאנית שלה על סירוק + פיניש של עיצוב.
וקיבלה פאה מהממת ב 3100 !

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה ברמת אשכול ב 2700.
נתנה למישהי שתוסיף לה קצת שיער במקומות מסוימים
שילמה לפאנית שלה על סירוק + פיניש של עיצוב.
וקיבלה פאה מהממת ב 3100 !

קצת הזוי.
שתוספת שיער+סירוק+סיום עיצוב עלו לה רק 400.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל מי שתורמת מזמנה ומשתפת בהמלצה טובה על פאה איכותית במחיר שפוי מקווה מאד שהאשכול הזה יעזור ויתן את כל המידע הנחוץ לקנייה מוצלחת.
מבירור מעמיק שערכתי בנושא בתי ספר לבניית פיאות וכד' שיער איכותי עולה בסביבות 2000 שקלים כך שפאניות שלוקחות על פיאה 8000 או9000 זה עושק. וכמובן שלא דיברתי על אלה שיותר...
ולכן הגעתי למסקנה שאיני מעונינת לעבוד כ"כ קשה כדי שמישהוא אחר ירוויח כל כך בקלות...

שיער משובח באמת עולה מאד יקר.
חלוקת לאורכים
תפירת הסקין
בניית הפאה
גזירה ועיצוב
אחריות ותיקונים
החזקת החנות - שכירות, ארנונה
משכורות
מיסים

הרווח קרוב יותר ל1000-1500 מאשר למה שאת כותבת.

• הוסף לסימניות
קצת הזוי.
שתוספת שיער+סירוק+סיום עיצוב עלו לה רק 400.
לא מתווכחת עם עובדות....
ודווקא גם הפאנית וגם זו שהוסיפה את השיער (לא הרבה) הן מקצועיות מאוד ובעלות נסיון רב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת