גם אם ימצאו אותו וימצו איתו את הדיןמצאו אותו?
אווף מפחיד לצאת
עכשיו אני רואה בכל רגעאווף מפחיד לצאת (האתרים החרדיים עוד לא התעוררו)
הכל בסדר בשניה שאין לו נשק חם אז אפשר לצאת רגוע בעיקר שיש אחריו חיפושים אז הוא מתחבאעכשיו אני רואה בכל רגע
שכותבים שם שהחרדי אמר שערבי תקף אותו ונמלט לתוך העיר בב
מה עושים?
הולכים לעבודה רגיל?
לחיידר?
לגנים?
לא יודע אם לילדים קטנים גם זה נכון,הכל בסדר בשניה שאין לו נשק חם אז אפשר לצאת רגוע בעיקר שיש אחריו חיפושים אז הוא מתחבא
אתה בני ברקי?הכל בסדר בשניה שאין לו נשק חם אז אפשר לצאת רגוע בעיקר שיש אחריו חיפושים אז הוא מתחבא
אני לא ב"באתה בני ברקי?
ואם כן מהאזור?
לא אמרונמצא כבר?
עדיין לאנמצא כבר?
מתי הם ניתקו אחרי ששאלת או לפניהתקשרתי למוקד 106 בכדי לדעת אם לשלוח את הילדים או לא. (לא שולחת ילדים כשיש מחבל מסתובב ברחובות.) אמרו לי להתקשר למשטרה- ובום- נתקו לי את הטלפון
ואין לכם בעיה אם יש מחבל שמסתובב ברחוב ? וא"א לדעת איפה הוא מתחבא ואם יש לו כלי רכב ?לי המשטרה אמרה שהכל בסדר ואפשר לשלוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: