** פיגמה מנקסט למכירה**

• הוסף לסימניות
2 בחבילה > ארוך ארוך
מהממת אך קטנה במכנסיים ומאד מדויק
מידה 2-3 (בפיגמה זה קטן לילד בן שלוש בבגדים המידה הזאת מעולח)
מתאים לדעתי לילד בן שנתיים (שלי בן 3)

חסר ממנו כרגע במידה הזאת באתר

מוכרת ב80 ש"ח (זוג)

אפשרי בירושלים, ב"ב (ביתר)

פרטים נוספים באישי

קבצים מצורפים

• פיגמה.png
    KB 168.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איפה בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1090395:
כשקר בלילה אי אפשר להלביש.

באזור ירושלים הילדים שלי עם זה עדיין
וחלון סגור

באזור המרכז לובשים עדיין

• הוסף לסימניות
כך זה אמור להיות, את יכולה לשים לב גם בתמונה, אחרי לבישה קצרה זה מתרחב מעט.
גם בארה"ב זה כך, שם עד כמה שידוע לי יש איזה מין תקן כזה שהפיג'מות יהיו צמודות כדי למנוע סכנה בשרפה או משהו כזה (לא ברור מה הקשר אבל ככה זה, גם בתוויות הם הרבה פעמים מציינים להקפיד שיהיה צמוד על גבי תויות צהובות בולטות)

• הוסף לסימניות
איך רק אני לא מצליחה עם נקסט?

כבר שבועיים אני רודפת אחרי זה, 2 טלפונים בני עשרים דקות בניסיון להבין מה יותר באנגלית המזעזעת שלהם,מבטא כבד מאד והם מרובעים זוועה, פעמיים שהם כותבים את הכתובת לא נכון, מה עושים? כמובן הכסף כבר ירד מהחשבון, אלא מה?

יש אופציה לבטל הזמנה כזו, מישהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה