פיג'מות לילדים 100% כותנה

• הוסף לסימניות
יפות ולא יקרות, איפה משיגים בבני ברק?
מצאתי משהו חמוד בקישור הבא -
http://www.babetov.co.il/deal.asp?shop=2586
אבל זה מגיע תוך 20 ימי עסקים שזה המון.
יש דברים כאלה?
וכן אשמח לדעת איפה אפשר להשיג מכנסיים של תות בננה לאחר שבאדיר חסר כבר הרבה זמן מהמידות הקטנות.

• הוסף לסימניות
ראיתי תות בננה בפינת הזול ב30 ש' נשארו מידות בודדות! (קניתי מידה 2 , 4, ו10 נדמה לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1132205:
ראיתי תות בננה בפינת הזול ב30 ש' נשארו מידות בודדות! (קניתי מידה 2 , 4, ו10 נדמה לי)

הלוואי שיישאר לי עד שאגיע...
מכנסיים שבתיות גם יש שם? כי זה מה שאני מחפשת.

• הוסף לסימניות
טוב, לאלו שיחפשו אחרי - אין 'תות בננה' שבתי בפינת הזול,
יש ביוסף חן ובפנינוש קידס.
פיג'מות בכל מקום 100% פוליאסטר...
מישהו יודע איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1132626:

כן, אבל המחירים... 60 ש"ח רק לחולצה, ובלי שום ציור או משהו - פוטר חלקה.
אז נכון שהבגדים של פוקס איכותיים במיוחד אבל המחיר לא מתאים לי.

• הוסף לסימניות
אני קונה שנים פיג'מות של חברת "SUN"
זה פיג'מות 100% כותנה - גם הפוטרים.
הם מצוינות בהרתחה נישארות במצב מעולה!
אמנם לא הכי יפות - הם בדר"כ לבנות עם כל מיני הדפסים.
יש אותם בדר"כ בבזאר לב העיר (צד של דאון טאון)

כמו כן פיג'מות של פלאי זה גם 100% כותנה
להשיג בבר כל, עזרה ואחווה וכו'

• הוסף לסימניות
סתם כך, ממש שאני מבינה, הפיג'מות שבקופון הן טריקו ארוכות ולא פוטר חורפי - כך ש-49 ש"ח לפיג'מה זה לא כזה זול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1132773:
סתם כך, ממש שאני מבינה, הפיג'מות שבקופון הן טריקו ארוכות ולא פוטר חורפי - כך ש-49 ש"ח לפיג'מה זה לא כזה זול...

ממה את מבינה את זה? כי כתוב פיג'מות חורפיות!

• הוסף לסימניות
כתוב חורפיות כי הן ארוכות - אבל הן נראות טריקו ולא פוטר וחוץ מזה שלמיטב ידיעתי הרכב הבד של פוטר לא יכול להיות 100% כותנה...

• הוסף לסימניות
סתם כך בדקתי וראיתי שיש את האתר הזה:
http://pinga.co.il/index.php?route=product/category&path=60_62

יש שם פיג'מות פוטר של אביגדור במידות 2-10 שנים ב-39 ש"ח + 10% הנחה לנרשמים לאתר.
(אולי אני טועה לגבי הכותנה? כתוב שם 100% כותנה...)

משלוח בדואר רשום עד 7 ימי עסקים בתוספת 10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1132898:
כתוב חורפיות כי הן ארוכות - אבל הן נראות טריקו ולא פוטר וחוץ מזה שלמיטב ידיעתי הרכב הבד של פוטר לא יכול להיות 100% כותנה...

דווקא כן.. הפוטרים של פוקס בחלקם הגדול הם 100% כותנה, בשילב גם, וודאי בעוד מקומות. ולא הצלחתי לראות במראה עין אם זה טריקו או פוטר באמת...

נכתב ע"י eden7115;1132908:
סתם כך בדקתי וראיתי שיש את האתר הזה:
http://pinga.co.il/index.php?route=product/category&path=60_62

יש שם פיג'מות פוטר של אביגדור במידות 2-10 שנים ב-39 ש"ח + 10% הנחה לנרשמים לאתר.
(אולי אני טועה לגבי הכותנה? כתוב שם 100% כותנה...)

משלוח בדואר רשום עד 7 ימי עסקים בתוספת 10 ש"ח.

חסום לי ):
אבל תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה