ואולי יש לכן פתרון למרקם המעצבן של המקדם הגנה? אני נורא רוצה "למרוח המוןןןןן קרם הגנה כל בוקר" אבל לא יכולה לסבול את התחושה הקצת דביקה ואת המראה המבריק, המזיע...אפשר למנוע שיהיה עוד ולמרוח המוןןןןן קרם הגנה כל בוקר
יש המון קרמים/ מייקאפ שיש להם מקדם הגנהואולי יש לכן פתרון למרקם המעצבן של המקדם הגנה? אני נורא רוצה "למרוח המוןןןןן קרם הגנה כל בוקר" אבל לא יכולה לסבול את התחושה הקצת דביקה ואת המראה המבריק, המזיע...
ניסיתי כמה סוגים.
אולי מישהי גילתה את קרם הקסמים? כיסוי טוב ובכל זאת מרקם קליל?
לפוראור יש קרם מצויןואולי יש לכן פתרון למרקם המעצבן של המקדם הגנה? אני נורא רוצה "למרוח המוןןןןן קרם הגנה כל בוקר" אבל לא יכולה לסבול את התחושה הקצת דביקה ואת המראה המבריק, המזיע...
ניסיתי כמה סוגים.
אולי מישהי גילתה את קרם הקסמים? כיסוי טוב ובכל זאת מרקם קליל?
מייקאפ זה נחמד, אבל אני לא רוצה להתמרח כל יום במייקאפ על כל הפנים והצוואר...יש המון קרמים/ מייקאפ שיש להם מקדם הגנה
לפוראור יש קרם מצוין
נספג בשניות
ולא מסריח
לצערי אני לא שמה כל יוםמומלץ באמת? איך המרגש איתו?
תודה רבה.לצערי אני לא שמה כל יום
אבל כשאני שמה מרגיש מושלם.
יש לי קרם פנים אחר,תודה רבה.
את שמה אותו בתור קרם פנים? הוא בסיס טוב לאיפור? לא מרגיש כבד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים