פיה לקלרינט

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אודות פיה לקלרינט.
מדובר בילד בן 12, בעל כשרון, מנגן כשנה וחצי בקלרינט של Buffet
המורה טוען שהוא צריך פיה בשביל להתקדם לגבוהים.
איזו פיה לקנות? קראתי פה שבוחרים פיה אחת מתוך 30-40 בחנות, איך עושים את זה?
האם הילד יכול לבחור מה נח לו? אפשר לתת למשהו לבחור בשבילו?
מה לגבי הפיה של גיורא פיידמן? האם שווה להשקיע?

• הוסף לסימניות
לי אישית יש ונדורן B44 ואת זה בחרתי מתוך בערך 10 15 פיות ואגב עוד פייה שמעוד אהבתי זה היה של ימאה שלא מבינים גדולים בפיות
הכל תלוי בהרגשה פעם אמר לי אחד המורים הגדולים שאין כזה דבר פייה טובה
אני אישית ניסיתי 4 פיות של קריסטל וגם של גיורא ולא אהבתי

• הוסף לסימניות
בכלייזמר המליצו על ואנדורן B לא זוכרת את המספר
מחירו כ550 שח
המוכר טען שכל נושא בחירת הפיה זה סתם עניין של נוחות ולא מקצועיות.
האמנם?

• הוסף לסימניות
נכון מאוד ובכלי זמר יש רק B45 שזה הפייה הכי רחבה שמאוד חלקה לכמעט כולם

• הוסף לסימניות
אני מבינה שיש הבדלים בין הפיות, גם אם כולן שייכות לאותה חברה ואותו דגם.
איך עוזרים לילד לבחור? צריך להיות לו נח טכנית? לנסות את הצליל?

• הוסף לסימניות
למישהו יש קלרינט איכותי אפילו שצריך תיקון לקניה תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה