התייעצות פיזיותרפיה לרצפת אגן בירושלים

• הוסף לסימניות
אני ממש מודה לך , בודקת מה הזמינות בבתי החולים. אגב , אני דיברתי עם פרטית שלוקחת 480 לטיפול ...
לא מופקע בכלל.
המחירים בשמיים כי הביקוש עצום וההיצע בציבורי מועט מאוד.

יש לי המלצות בירושלים קצת יותר זולות.
אבל עדיף לבדוק בבתי חולים, שם המחיר משמעותית זול, ולא אחת ניתן לקבל החזרים או התחייבויות

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה...
אני בעבודה עם אינטרנט חסום הרמטית (חוץ מפרוג...)
למישהי יש את מספרי טלפון של הדסה ע"כ והר הצופים-למרפאות הפיזיותרפיה?

• הוסף לסימניות
לא מופקע בכלל.
המחירים בשמיים כי הביקוש עצום וההיצע בציבורי מועט מאוד.

יש לי המלצות בירושלים קצת יותר זולות.
אבל עדיף לבדוק בבתי חולים, שם המחיר משמעותית זול, ולא אחת ניתן לקבל החזרים או התחייבויות
את יודעת מנסיון על קבלת החזר מכללית מושלם על טיפולים בבתי חולים?
לגבי התחייבויות - כללית לא מוציאים בכלל על טיפולי פיזיוותרפיה

• הוסף לסימניות
את יודעת מנסיון על קבלת החזר מכללית מושלם על טיפולים בבתי חולים?
לגבי התחייבויות - כללית לא מוציאים בכלל על טיפולי פיזיוותרפיה
חברה שלי קיבלה החזר דרך המושלם.
והתחייבויות, מעניין שעל פיזיו הם לא נותנים התחייבויות. כי על ריפוי בעיסוק מבוגרים הם כן נותנים.
בפעם הבאה שאלך לפיזיו בבי‘ח, אשאל את המזכירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה