פיז'מה לגברים

• הוסף לסימניות
יש למשהי פרטים על המכירה בתורה מציון?
ואם אני מבינה מפותחת האשכול - היא כן מחפשת "פיג'מות אסירים" (הכונה למכנסיים וחולצה מכופתרת ולא סתם טריקו או פוטר)- רק שייראו יפה ועדכני

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבעלי בעליאקספרס, פיג'מה מאוד יפה ונוחה, ויחסית לא יקרה.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת פיז'מת אסירים (איך הבינו את זה??) אלא פיזמה יפה, נוחה, עם שרוול ארוך שאפשר להסתובב בבית עם ילדים גדולים :) אחפש במשביר, ובמקומות שציינתם, אם יש למישהי מידע אודות המכירה בתורה מציון ויש שם דברים בסגנון שהעלו כאן דוגמאות, אשמח לשמוע גם.
איזו פיז'מה הזמנת מאלי אקספרס? יש לך דוגמא שאפשר לראות?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת פיזמה מבד כותנה.
ארוך.
לא טריקו.
כפתורים או רוכסן.
לא מהבד של האסירים :) - שזה בדי הסדינים מלפני 30-40 שנה.
לא במחירים שהעלו כאן באתר... אלא עד 100 ש"ח.
יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
יש איזו מכירה של בגדי גברים ברחוב שרי ישראל נדמה לי שנקראת the top shop , יש להם פיג'מות מעולות תוצרת אמריקאית, פיג'מות מבד עולות באזור 80 ש"ח ומטריקו הן יקרות יותר, משהו 150 ומעלה, לא זוכרת בדיוק. בכל מקרה הן ממש שוות את הכסף.
אם אני לא טועה זה סניף של מרקס אנד ספנסר באשדוד, מהתנאים 4, כנראה שגם למרקס יש אותן.

• הוסף לסימניות
נו , נשמע מעולה. כל השאלה היא איך משיגים פרטים של טל' וכתובת מדוייקת על כל המכירות האלו!! :(

• הוסף לסימניות
אני גם חיפשתי נואשות בתקופה האחרונה
במשביר ביפו - חבל לך על הזמן -השנה אין או שנגמר (אולי סניפים אחרים)
בפוקס וגלף אין בכלל בסגנון לענ"ד.
מישהי יודעת פרטים על המכירה בתורה מציון? קניתי שם לפני כמה שנים ועד היום זה במצב חדש.

• הוסף לסימניות
השגתי לך את המספר של המכירה בשרי ישראל- 025004539
אבל אומרים כאן שהמוכר יושב שבעה על אביו השבוע ל"ע, אז תתקשרי בשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1513088:
השגתי לך את המספר של המכירה בשרי ישראל- 025004539
אבל אומרים כאן שהמוכר יושב שבעה על אביו השבוע ל"ע, אז תתקשרי בשבוע הבא.

המון תודה!!
ואגב, אני מניחה ששרי ישראל, תורה מציון וכו' - זו אותה מכירה בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eli3434;1511411:

אין לי נסיון עם האתר - אבל כל הפיז'מות שלי הם של חברה זו, קניתי את זה בשוויץ וגרמניה שם יש סיילים מעת לעת.
זה נקרה מהחברות הטובות באירופה כמה רמות מעל מרקס אנד ספנסר (מבלי לפגוע באנגלים....)

• הוסף לסימניות
ת'כלס, מה נסגר?
מישהו קנה פיג'מה איכותית בירושלים ויכול להמליץ? מרקס אנד ספנסר?

• הוסף לסימניות
באדיר הלבשה ברח' ירושלים בבני ברק
יש סטים נחמדים מטריקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תיקתוק;1761485:
באדיר הלבשה ברח' ירושלים בבני ברק
יש סטים נחמדים מטריקו.

גנבת לי את המילים מהמקלדת.

יש שם פיג'מות מצוינות. מחזיקות מעמד שנים ומאות כביסות. נראות כמו חדשות!

חני

• הוסף לסימניות
אכן.
אגב הוא מביא סחורה מעולה.
אני קונה אצלו תמיד גפיות לבנים וגרביים.
וכל מה שצריך בנוסף.

• הוסף לסימניות
.בעיר ירושלים יש משהו מומלץ?

• הוסף לסימניות
מה המחיר של הפיג'מות ב-אדיר.
תגידו, רק לי מחירי הפיג'מות לגברים למינהן נראים יקרים בלי קשר למוצר עצמו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה