פיטוטי ילדים...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
"בסמסטר הבא משנים את תכנית הלימודים, אז אני אהיה פחות עסוקה".
"מה זה סמסטר?"
אוהמ. "סמסטר... זה פרק זמן לימודים. זה... כמו 'זמן'!"
חושב, מקמט את מצחו. מגרד בסנטר, בסוף מבריק - "וואלה, הסמסטר לא זז".

• הוסף לסימניות
בת 4 מספרת: פרעה היה רשע, בתיה הבת שלו היתה צדיקה. מהרהרת בקול: כנראה השם בטעות נתן לאבא רשע בת צדיקה

• הוסף לסימניות
יעל (4) מאד מפחדת מהרעש של המקדחה של אבא, אז היא מכסה את האוזניים כשאבא משתמש במקדחה. אהרון (3) מאד אוהב את המקדחה של אבא וממש מתרגש כשהוא משתמש בה. לרוע מזלו, הוא חייב לציית ליעל. למה? הוא לא ממש יודע, הוא פשוט עושה כל מה שהיא אומרת לו. לכן, כשהמקדחה פועלת, היא מכסה על האוזניים ומצווה עליו "אהרון, תכסה את האוזניים שלא תפחד" אז אהרון מכסה את האוזניים (ילד צייתן) אבל הוא עדיין נעמד שם קרוב, עם הידיים על האוזניים, ומביט בעיניים נוצצות על המקדחה הרוטטת בידיו של אביו.

• הוסף לסימניות
ועוד שתי פנינים:

יעל (4): שוכבת במיטה ומחכה שיכסו אותה בשמיכה
יעל: נו, תסמחו אותי כבר!

מאיר: (4, במשפחה בת 5 בנים שקיבלה סוף סוף אחות תינוקת קטנה) הגיע לבקר את אמא והתינוקת בבית החולים. הוא בחן אותה בהתפעלות, ואז שאל, קצת מבולבל:
"אמא, היא לא נולדה עם עגילים?"

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני, מחבקת ומנשקת באגרסיביות את אברהם (4.5)
אני: "אברהם, אתה פשוט יצור חד פעמי!"
אברהם: (מהורהר)
אברהם: "כולנו חדי פעמים."

אני: (מעולפת)

כשסבא בא לבקר את אברהם בגן לכבוד מסיבה, לאחר הביקור הגננת אמרה לאברהם בהתפעלות: אברהם, לא ידעתי שסבא שלך הוא כזה רב מכובד!
אברהם: (בעיניים בורקות) גם אני לא ידעתי, רק עכשיו אמא שלי אמרה לי!

• הוסף לסימניות
נסענו עם אברהם (5) ברכבל, אבל באמצע הדרך, מעל לתהום די עמוקה, הרכבל נעצר.
אבא: אברהם, למה הרכבל עוצר?
אברהם: בגלל שזו עליה, נגמר לו הכוח. הוא ינוח קצת ואז הוא ימשיך.

תצחקו, אבל הרכבל נח קצת ואז המשיך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה