דרוש מידע פיטורים אחרי לידה

• הוסף לסימניות
כתרפיסטית שעובדת עם מוסדות חינוך לגיל הרך
יצאתי לחופשת לידה של 3 וחצי חודש
המוסד לקח ממלאת מקום שהציעה להם תשלום מוזל ממני
כתשובה להודעתי על חזרה לעבודה-
נהנינו ממך....אבל מסיבות כלכליות אני ממשיכים עם המחליפה.

עיזרו לי בבקשה, מה ההיבט המשפטי וההלכתי הידוע לכם?
(כמובן שאשאל רב ולא אסתמך על הפסק בפרוג)

תודה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון לפי מה שידוע לי אסור לפטר אחרי לידה זה ממש נוגד את החוקקק

• הוסף לסימניות
אסור לפטר עובדת שחזרה מחופשת לידה בכלל כל סיבה שהיא, זה החוק.
אני יחפש בשבילך את החוק והעלה אותו לכאן.

• הוסף לסימניות
אסור לפטר עובדת אחרי חל"ד עד 26 שבועות מהלידה
משום סיבה שהיא!
בשביל לפטר צריך אישור בכתב ממשרד הכלכלה יש להם אגף מיוחד לזה
מברור מוסמך אצל עו"ד

• הוסף לסימניות
אני עצמאית, מגישה חשבוניות
החוק שייך גם אלי?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי עצמאית?
עם חוזה לפעילות של 10 חד'

• הוסף לסימניות
בגלל שאת עצמאית - הם צריכים לכבד את החוזה אתך, (כתבת 10 חודשים)אבל לא מחויבים לך כמעסיק.
אבל לבדוק את העניין לעומק כן כדאי, אולי יש כן אפשרויות נוספות לחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה