התייעצות פיטורים

• הוסף לסימניות
הי לכולם
מעוניינת להתפטר מהעבודה אני 5 חודשים אחרי לידה
להבנתי מגיעה לי פיצויים
אם מישהו יודע לומר לי מה עושים איך
איך אני מחשבת מה מגיע לי וכו
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
הי לכולם
מעוניינת להתפטר מהעבודה אני 5 חודשים אחרי לידה
להבנתי מגיעה לי פיצויים
אם מישהו יודע לומר לי מה עושים איך
איך אני מחשבת מה מגיע לי וכו
אשמח לתגובות
בעקרון תשלום פיצויים זה חודש לשנה
כלומר על כל שנת עבודה מקבלים משכורת חודש
התהליך לא מורכב כלל
עלייך לכתוב מכתב ובו לכתוב שאת מבקשת להתפטר מעבודתך לצורך טיפול בתינוק, ומבקשת לקבל את התשלום המגיע לך, זכויות ופיצויים

• הוסף לסימניות
בעקרון תשלום פיצויים זה חודש לשנה
כלומר על כל שנת עבודה מקבלים משכורת חודש
התהליך לא מורכב כלל
עלייך לכתוב מכתב ובו לכתוב שאת מבקשת להתפטר מעבודתך לצורך טיפול בתינוק, ומבקשת לקבל את התשלום המגיע לך, זכויות ופיצויים
במידה והמעסיק הפריש לפיצוים 8.333% אז כעת הוא לא צריך להוסיף.

• הוסף לסימניות
להבנתי לא מגיע לך פיצויים מעבר להתפטרות רגילה.

אא"כ ההתפטרות היא אכן אך ורק לטובת הילד, אחרת זה גזל גמור מהמעסיק.

• הוסף לסימניות
אם כבר הועלה הנושא, אשמח לעזרה,
התפטרתי ממקום עבודתי והתחלתי עבודה חדשה.
אני רוצה את הפיצויים.
מיטב דש סיבכו לי את העניינים,
אמרה לי נציגת השירות שאי אפשר למשוך פיצויים רק של מקום עבודה אחד(עבדתי בארבעה מקומות עבודה מאז שהתחלתי לעבוד) אלא את כולם יחד.
האם זה נכון?
יש דרך לקבל ממס הכנסה טופס אישור תקופות העסקה? שלא אצטרך לפנות לכל מעסיק בנפרד לקושש טופס 161?
האם משיכת קרן הפיצויים פוגעת בפנסיה?
אודה מאד לעזרה... ממש אבודה.

• הוסף לסימניות
אודה מאד לעזרה... ממש אבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה