התייעצות פיטורין בתקופה מוגנת

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? הוא מנסה בכל הכוח גם במשרד העבודה והרווחה.
מה אני אמורה לענות? יש לי אפשרות להתנגד?
הבו לי עצה....

• הוסף לסימניות
אותי הוציאו לחל"ת עכשיו באותו מצב...
ממשרד העבודה והרווחה אמור ליצור איתך קשר טלפוני ברגע שהפניה של המעסיק תגיע אליהם.
אותי הם שאלו אם אני מוכנה לחל"ת , אם הסיבה של המעסיק לפיטורין היא לא מוצדקת(לא יודעת מה הדין אם המעסיק מכריז על פשיטת רגל) ואת מסרבת לפיטורים - לדעתי הם לא יאשרו לו

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהוא אמר לי שהוא רוצה לפטר אותי ולא גיליתי לו שאני בהריון - אז ביררתי מה החוק אומר לגבי מצב כזה.
ואני לא אמןרה לגלות למעסיק שלי לפני החמישי. אז אמרתי לו אח"כ שהוא לא יכול לפטר אותי.
הלך ובקש אישור ממשרד העבודה, כשאני לא יודעת מה לענות ולעשות...

• הוסף לסימניות
סיכויים קלושים שהוא יקבל אישור, ע"פ הנוהל היבש אם הוא מוכיח שהפיטורין לא קשורים להריון הוא מקבל אישור, אבל במציאות שמעתי על הרבה שניסו ורק יחידי סגולה קיבלו אישור לפטר.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהוא אמר לי שהוא רוצה לפטר אותי ולא גיליתי לו שאני בהריון - אז ביררתי מה החוק אומר לגבי מצב כזה.
ואני לא אמןרה לגלות למעסיק שלי לפני החמישי. אז אמרתי לו אח"כ שהוא לא יכול לפטר אותי.
גמני הודעתי על הריון תוך כדי שיחה שבה הוא הודיע לי על יציאה לחל"ת... בחיים לא היתי אומרת בכזה שבוע מוקדם שהיתי
אבל לא היתה לי ברירה , רצייתי להישאר עם זכויות ביד ....
אם תסרבי למשרד העבודה ותנסי לשכנע אותם יתכן ותוכלי, הם דברו איתי בטלפון מאוד באדיבות
אבל אני לא יכולה לדעת.. כל מקרה לגופו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה