דרוש מידע פיטורין לאחר לידה

• הוסף לסימניות
שימו לב, שאם מדובר בעובדת הוראה יש תנאים נוספים
[/QUOTE]
איפה רואים בקשר לעובדת הוראה?

• הוסף לסימניות
לא רואים.
אני רק מוסיפה.
עובדת הוראה אפשר לפטר עד ה-31 במאי.
אם וכאשר בתאריך זה היתה בתקופת מוגנות, כלומר היה אסור לפטר אותה משום שהיתה לפני לידה או בתוך 60 יום לאחר לידה, אי אפשר יהיה לפטר אותה עד שנה הבאה ב-31 למאי.

• הוסף לסימניות
אני לא כזה בקי בשמות הלועזי
אם הלידה היתה ב10 ל12
מה המצב שלי לגבי הפיטורין

• הוסף לסימניות
אני לא כזה בקי בשמות הלועזי
אם הלידה היתה ב10 ל12
מה המצב שלי לגבי הפיטורין
הולכים לפי החזרה לעבודה 60 יום אחרי אסור לפטר
אז מניחה שהחזרה לעבודה היתה לקראת סוף אפריל אז עד סוף יוני אסור לתת מכתב פיטורין. גם אחריו יש תקופה עד להחלת הפיטורים

• הוסף לסימניות
לפי מה שמופיע שם אסור לפטר עובדת רק 60 יום מתום חופשת הלידה?
9 חודשים הוא לא פרק הזמן שמותר לעובדת להתפטר בגין טיפול בילד ולקבל פיצויים מלאים?
כי משום מה נראה לי שנתערבבו שתי הנושאים הללו...

• הוסף לסימניות
אני מבולבל לגמרי
סייעת בגנים (האם זה הוראה) שחזרה מיד אחרי פסח
מה הדין?

• הוסף לסימניות
סייעת בגנים לא נחשבת לעובדת הוראה.
60 יום לאחר חזרתה מחופשת לידה אי אפשר לפטר.
אחר כך - אין מגבלות.

• הוסף לסימניות
אגב, תמיד כדאי לבדוק, לפעמים הבוס מפריש את כל ה8 נקודה משהו אחוז לקרן הפיצויים, וא"כ בכל שלב אפשר להתפטר ולקבל פיצויים מלאים, רק לעובד שהבוס מפריש לפי החוק, בשביל לקבל את היתרה צריך להתפטר רק לפי החוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה