פיינטר, מייפינט

• הוסף לסימניות
שלום לכל הציירים/ות האלופים/ות והכשרוניים/ות!

בעקבות האשכולות המגרים האחרונים
החלטתי לנטוש את העפרון והדף
צבעי הקרש, הפחם והשמן הריחניים והנוסטלגיים
ולעבור לאחת מאפשרויות שהדור השלישי (אולי הרביעי:eek:) מציע...

אשמח לכל עזרה בנושא התכנות הנ"ל ואחרות לציור מעולה ברמה גבוהה
אבל כרגע בחינם.

תודה רבה רבה
ובהצלחה לכם...

• הוסף לסימניות
תתחילי עם מייפיינט החינמית ורצוי עם לוח ועט דיגיטליים.
הפיינטר והפוטושופ לא חינמיות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי נראה שלהתחיל עם מייפיינט פרושו ייאוש עמוק ומהיר,
אבל יש פה כאלו שדווקא אוהבים את התוכנה (המעצבנת) הזו.
יש לה תוצאות יפות אבל הרבה פונקציות חסרות מאד.

• הוסף לסימניות
הגרסה של מייפיינט להורדה לווינדוס היא 1.0, יש כבר גרסה חדשה לתוכנה הזאת רק שהיא עוד לא יצאה לווינדוס, כרגע אם אני לא טועה היא רק בלינוקס ומק.
דף ההורדות של מייפיינט הוא זה

יש תוכנה נחמדה מאוד בשם Krita ששחררה עכשיו את גרסת 2.6, התוכנה אמורה להוות תחליף לפיינטר של קורל, לא חושב שהיא כבר שם היום אבל היא מתקדמת לשם ומאוד מהר כבר היום יש לה סט תכונות מאוד עשיר.
קישור להורדה לאנשי הווינדוס הוא זה.

• הוסף לסימניות
לרישום אני מאוד ממליץ על מיי פיינט, בכלל התחושה של העט איתה - נהדרת. הרבה יותר מהפיינטר.
ליצירות יותר עמוקות ומורכבות כמובן שאין על הפיינטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;955716:
ליצירות יותר עמוקות ומורכבות כמובן שאין על הפיינטר.
מסכימה עם כל מילה :)

• הוסף לסימניות
אז אין חינמיות ליצירות יותר רציניות?
והיכן אני משיגה את המיפיינט והפיינטר?

• הוסף לסימניות
לדעתי, תלוי באיזה סגנון את רוצה לצייר
הפיינטר נותן תחושה יותר אמיתית של ציור, עם כל סוגי הצבעים, הניירות והמכחולים.
ואילו בפוטושופ אני משתמשת בשביל ציור יותר ריאלי במברשות שהם כמו חותמת של מה שאני רוצה לצבוע (לדוג' עננים, צמחיה, וכו')
את המיפיינט בינתיים אף פעם לא ניסיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה