פייסגיפט

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מאלו שיש להם נסיון עם האתר.

האם האלבומים יוצאים איכותיים?

כמה זמן לקח לכם בממוצע לקבל את האלבום מאז שהזמנתם?

תודה :)

• הוסף לסימניות
לי יש נסיון של כמה אלבומים.

קודם כל זה אתר עם חוויית משתמש מופתית! הכי טוב מכל האתרים המקבילים (ואולי אף מכל האתרים בכלל...)! אני תמיד נותנת אותו כדוגמה כשאני מסבירה מה זה user experience :)

הגרפיקות נהדרות, העריכה קלה מאד. לקח לי כשעתיים לצב אלבום של 24 עמודים כולל בחירת התמונות.

האיכות מעולה לטעמי.
אני מעדיפה להשקיע באלבום הפרימיום, שהוא באיכות פוטו לעומת האלבום הרגיל שהוא באיכות דפוס. גם הפתיחה של הפרימיום היא ב-180 מעלות, מה שאומר שאפשר לשים תמונה על שני עמודים.
פעם אחת הדפסתי אלבום פשוט וגם ממנו הייתי מרוצה.

האלבומים מגיעים עם שליח תוך ימים בודדים. ופעם אחת אף טרטרתי את השליח לקצה השני של העיר אחרי שהגיע אלי הביתה ולא הייתי, והוא היה נורא נחמד ובא לקראתי.

בקיצור ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין אלבום רגיל לפרימיום?
מה הגודל הסטנדרטי?

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה בחום!!!!!!!!!
אתר נוח עם אופציות רבות.
אלבומי פרימיום מושלמים
איכות מעולה ועיצובים מהממים!!
תוך ימים ספורים זה כבר מוכן.

אלבום רגיל זה על דפים דקים כמו של תמונה
ופרימיום זה HD דפים קשיחים ונפתחים ל180 מעלות.
שווה להשקיע לפרימיום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה