דרוש מידע פייפל טוב לקונים או למוכרים?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם כקונים וכמוכרים

• הוסף לסימניות
לכאורה למוכר זה לא עוזר, כי זה עם יותר עמלות והפחתות לעומת אשראי.

לקונה זה נותן ביטוח שהוא לא מעביר את מס' האשראי, וגם שיש עוד מישהו שיעזור לו לקבל החזר במקרה של בעיה.
[ולכן זה עוזר גם למוכר כי זה אמור להביא לו גם את הקונים החששנים יותר]

• הוסף לסימניות
לקונים.
זו עמלה גבוהה (לפעמים יותר מ-6%) ובד"כ משיתים אותה על המוכר, אבל המוכר גם יכול להודיע שאם משלמים בפייפל זה יעלה קצת יותר כדי לכסות את העמלה.

• הוסף לסימניות
לקונה זה נותן ביטוח שהוא לא מעביר את מס' האשראי, וגם שיש עוד מישהו שיעזור לו לקבל החזר במקרה של בעיה.
[ולכן זה עוזר גם למוכר כי זה אמור להביא לו גם את הקונים החששנים יותר]
מנסיון, זה נותן הגנה לקונה, הזמנו מאתר כלשהו (לא זוכר איזה), ולא הגיעה הסחורה והם לא הסכימו להחזיר כסף, ופייפל החזירו לנו את הכסף.

• הוסף לסימניות
מה קורה במקרה של ויכוח בין הקונה למוכר לטובת מי זה נוטה בתכלס?

• הוסף לסימניות
לקונים.
זו עמלה גבוהה (לפעמים יותר מ-6%) ובד"כ משיתים אותה על המוכר, אבל המוכר גם יכול להודיע שאם משלמים בפייפל זה יעלה קצת יותר כדי לכסות את העמלה.
איך 6%?
זה עמלה של 3.45% פלוס 1.5₪

• הוסף לסימניות
איך 6%?
זה עמלה של 3.45% פלוס 1.5₪
נראה שטעיתי, 4.4% לא פחות
1669333489031.png
1669333520992.png

• הוסף לסימניות
עכשיו אני קורא בחוקים שלהם, העברה מארה"ב מחוייבת בעוד 1% עמלה, אז זה מסביר את החלוקה.

• הוסף לסימניות
מנסיון, זה נותן הגנה לקונה, הזמנו מאתר כלשהו (לא זוכר איזה), ולא הגיעה הסחורה והם לא הסכימו להחזיר כסף, ופייפל החזירו לנו את הכסף.
אגב, זה לא על חשבון פייפל
הם פשוט מחייבים את חשבון הבנק של המוכר (שמעתי על מקרה כזה)

• הוסף לסימניות
איך פותחים חשבון בנק להעברת כספים בפייפל?
הם כותבים שישלמו 8 שח ואז הם יחזירו ויראו אם זה חשבון אמין...
זה עובד כך?

• הוסף לסימניות
כן.

פייפאל גרוע למוכר. העמלות גבוהות, ואם אתה מקבל תשלומים מחו״ל השער גרוע במיוחד.
בנוסף, לי הקפיאו כ-5000 ש״ח בחשבון למשך 180 יום על לא עוול בכפי.
הם יכולים בכל רגע, ללא נימוק (או לפחות ללא אפשרות ערעור) להקפיא לך את החשבון.

לעומת זאת, יש בהחלט אנשים שרוצים לשלם דווקא בפייפאל, ואם אין לך את האופציה הזאת, אתה מפסיד לקוחות.

• הוסף לסימניות
בנוסף, לפותחים חשבון בארץ, יש לחכות 60 יום עד שהכסף יהיה זמין מיידית עם כל תשלום. עד אז, יש המתנה של כ-20 יום.
וכן (כך אמרה לי נציגה), אם הלקוח מבקש החזר, פייפאל, בניגוד לכל חברה אחרת שאני מכיר, לא מחזירים את העמלות שלהם.
לדוגמה, התשלום לעיל ע״ס 7800, אם הלקוח יבקש על זה החזר, המוכר מספיד את העמלה של 344 ש״ח!

ראו הוזהרתם!

• הוסף לסימניות
תכלס יש היום פתרונות יותר זולים
כמו ביט
אפל פיי וגוגל פיי

• הוסף לסימניות
בנוסף, לפותחים חשבון בארץ, יש לחכות 60 יום עד שהכסף יהיה זמין מיידית עם כל תשלום. עד אז, יש המתנה של כ-20 יום.
וכן (כך אמרה לי נציגה), אם הלקוח מבקש החזר, פייפאל, בניגוד לכל חברה אחרת שאני מכיר, לא מחזירים את העמלות שלהם.
לדוגמה, התשלום לעיל ע״ס 7800, אם הלקוח יבקש על זה החזר, המוכר מספיד את העמלה של 344 ש״ח!

ראו הוזהרתם!
זה לא נכון
(לפחות מהניסיון שלי)
כשביצעתי החזרים ללקוחות, פייפאל החזירו לי את העמלה.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון
(לפחות מהניסיון שלי)
כשביצעתי החזרים ללקוחות, פייפאל החזירו לי את העמלה.
זה גם הניסיון שלי בעבר, אבל כשפתחתי חשבון פה בארץ לפני 60 יום, דיברתי עם נציגה שאמרה נחרצות שהם לא מחזירים עמלות...

• הוסף לסימניות
כנראה שהייתה אי הבנה ביניכם.
אני עם חשבון ישראלי, ותמיד העמלות מוחזרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה