פילוסוף רומי

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• שרה פוגל.png
    KB 473.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפהיפה

מזכיר לי את הכומר מ"הגולם מפראג" (הספר הצהוב, הרחב והנמוך...........)

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את הכומר מהספר "הגולם מפראג"
(הספר העתיק, הנמוך, הצהוב......)

• הוסף לסימניות
וואו, איזה אור!!!

• הוסף לסימניות
מושלם! התאורה מדהימה. נראה אותנטי לגמרי!

• הוסף לסימניות
מדהים! הבסיס זה עיפרון לא?

• הוסף לסימניות
משהו!
האוירה והכל!

נקודה פיצית:
החלון ברקע מאחורי האף לא במיקום הכי מוצלח...
שניה לקח לי להבין מה קורה שם עם האף שלו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1077728:
מדהים! הבסיס זה עיפרון לא?
לא, הכל ממוחשב,
נתתי לו שטריך במברשת בשיטת שילוב DISSOLVE מה שנותן את אפקט העפרון.

• הוסף לסימניות
יפהפה!!
פוטושופ?
ואפשר קצת הסבר על השטריך? איזו מברשת, ומהי שיטת השלוב הזו. תודה!

• הוסף לסימניות
שטריך- זוהי שיטת צביעה ומילוי צללים בציור ידני.
כאשר רוצים ליצור רמות שונות של צל ועומק יש אפשרות של מריחה בעפרון עבה ומילוי אטום.
לעומת האפשרות של השטריך שהיא שיטה מקצועית יותר למילוי.
השטריך הוא בעצם ציור קוים בצפיפויות שונות, מה שיוצר חלקים כהים יותר ופחות.
הצורה הנכונה של ציור שטריך היא לא ע"י קויי שתי וערב, אלא קוים לאותו הכיוון.
איור שטריך מתקבל יפה לא רק בעיפרון אלא גם בעט, דיו וכד'
עד כאן בציור ידני.
כאשר בפוטושופ אני רוצה לתת תחושה של ציור ידני אני משתמשת במברשת קטנה, ונותנת שיטת שילוב של DISSOLVE בשקיפות של 90% וזה נותן את תחושת העפרון

קבצים מצורפים

• שטריך.png
    KB 18.6 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה