כללי פילטר פנינה-כדור ת"מ, להנאתכם

• הוסף לסימניות
Filter-3dsphere
לעיצוב חסידי

קבצים מצורפים

• 3dsphere.zip
    KB 160 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ידנית אפשר להגיע לרמה יותר גבוהה.

• הוסף לסימניות
איך משתמשים בזה??:confused:
איך מכניסים את זה לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
צריך רק לשים הפייל לתוך תיק:
C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS?\Plug-Ins\Filters

• הוסף לסימניות
למי שיש גרסה עברית
C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins HB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artstar;44911:
צריך רק לשים הפייל לתוך תיק:
C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS?\Plug-Ins\Filters

תודה רבה מצאתי איפה להכניס את זה,
ועכשיו איפה אני מוצא את זה כדי להשתמש בזה??

• הוסף לסימניות
זה נמצא בדרך כלל אחרון ברשימת הפילטרים בשם: Richard Rosenman

• הוסף לסימניות
אחר ההתקנה, צריך לצאת ולהתחיל מחדש פוטושפ

• הוסף לסימניות
תנסה ותראה, זה לא כזה פילטר מסובך... ואתה לא מגיע איתו לתוצאות של וקסברגר...

• הוסף לסימניות
יש לי גירסה cs בעברית ואני לא מוצא את הפילטר המדובר, הכנסתי אותו איפה שהיה כתוב:(

• הוסף לסימניות
ועכשיו תעלה גם דוגמא לשימוש עם תוצאה טובה, כי אני התאכזבתי. אלא אם כן לא השתמשתי בו כמושצריך....

• הוסף לסימניות
תקשורת, אני מסכים איתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;45014:
יש לי גירסה cs בעברית ואני לא מוצא את הפילטר המדובר, הכנסתי אותו איפה שהיה כתוב:(

אולי בכל אופן???:(

• הוסף לסימניות
אחרי שזה מותקן, ואני מוצאת אותו בתוכנה.
איך אני משתמשת בזה?

• הוסף לסימניות
לא מוצא אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה