כללי פילטר ציורי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
באיזה פילטר הופכים תמונה שתיראה כמו ציור?

• הוסף לסימניות
השאלה לאיזה סוג ציור,
צבע מים/ צבע קרש/ רישום עיפרון/ צבע שמן/ ציור ויקטורי/ וכו' וכו...

וכן לכל סוג בד"כ משתמשים בכמה פילטרים כדי להגיע לתוצאה טובה.

• הוסף לסימניות
עוד לא הצלחתי להגיע לתוצאה רצויה.
מדובר בתמונות של ילדים/תינוקים, עבור לוח שנה, שיראו כאילו הם צוירו, למישהו יש מושג איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
קורא כרטיסים, זה משהו כמו צריבה בעץ, לא?

• הוסף לסימניות
זה נראה טוב, אבל הייתי רוצה בצבעוני להגיע לתוצאה כזו, האם אפשר?
ואיך הגעת לזה?

• הוסף לסימניות
הדרך הכי טובה שאני מצאתי היא כך:
filter > texture > texturize
ומתחת ללשונית של artistic בוחרים באופציה של dry brush
ופשוט לשחק בגדלים ובאפשרויות עד שמתקבלת הצורה שרוצים

• הוסף לסימניות
יש לי בעברית, אז קצת קשה לי להשוות.
מה שהבנתי בינתיים: פילטר - מרקם - יוצר המרקמים. עד כאן הכל מובן.
עכשיו מה זה ארטיסטיק? ודריי בראש?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזו הלשונית הראשונה
ושם צריכה להיות אפשרות של מברשת יבשה שאתה יכול להגדיר לה את גודל המריחות וכולי

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי (אם זה מתאים לך)
פילטר/אומנותי/קצוות מופשטים וההמשך לפי הענין.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה