כללי "פילטר"

• הוסף לסימניות
אני צריך את הפילטר 3D TRANSFORM בפוטושופ
אחרי שחיפשתי כאןבפורום ומצאתי שכל הקבצים שהועלו בעבר בנידון, אינם תקינים
אני מבקש את עזרתכם
זה די דחוף בהקדם האפשרי!
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
עכשיו כבר יום, אולי יש למישהוא את הפילטר הזה
תבדקו תחת הפקודה filter- render-3d transform
אם יש לכם את הפקודה הזאת, כנראה שתוכלו לעזור!!

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בבקשה

תהנה...

קבצים מצורפים

• 3DTransform.zip
    KB 121.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה-
סתם לידיעה,
זה פילטר לפוטו שופ?אינדיזיין?אילוסטרייטור?
האם למי שיש גירסת CS4 יש צורך בזה?
לפי שמו אני מבין שתפקידו לעשות 3D
לא?

• הוסף לסימניות
תודה ל"מינח" על הנדיבות.
תודה-
סתם לידיעה,
זה פילטר לפוטו שופ?אינדיזיין?אילוסטרייטור?
האם למי שיש גירסת CS4 יש צורך בזה?
לפי שמו אני מבין שתפקידו לעשות 3D
לא?
זה פילטר לפוטושופ.
בין השאר ניתן להשתמש בו בכדי ליצור השתקפות לאוביקט (הדרכה יש בקוקבוק של פוטושופ בהוצאת מנטור)
.ושוב תודה רבה ל"מינח"

• הוסף לסימניות
תודה רבה למי שהעלה את הפילטר.
אפשר קצת פירוט? לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה