פינה לדלקת נרות בארון ספרי קודש

• הוסף לסימניות
אני מתכננת עכשיו ארון ספרים ואני רוצה מקום להדלקת נרות שלא אצטרך להוציא את הפמוטים
יש למשהי רעיונות/תמונות

• הוסף לסימניות
סורי -סליחה כתבתי דלקת נרות -התכוונתי להדלקת--

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך, אני עושה צביעות אומנותיות לקירות של ויטרינה שנוצצים באור הנרות- יפיפיים..

• הוסף לסימניות
ראיתי רעיון ממש יפה אבל לספריה שלא מגיעה עד התקרה-
שמו את הויטרינה בצד ולא באמצע, כמקובל, ומלמעלה אפשר לפתוח...
זה מעוצב ממש יפה, אין לי תמונה
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה אולי ?
ראיתי רעיון ממש יפה אבל לספריה שלא מגיעה עד התקרה-
שמו את הויטרינה בצד ולא באמצע, כמקובל, ומלמעלה אפשר לפתוח...
זה מעוצב ממש יפה, אין לי תמונה
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור מעצבת בתחום יש בלי סוף רעיונות
אתן לך בשמחה כמה בגדול🙂
אפשרי לשלב בתוך ויטרינה
או נישה בספריה
(עם איוורור למעלה)
ובפנים שיהיה מחופה בחומר מעכב בערה.
או ממש יחידה בפני עצמה משולבת נוי ומקום להדלקת נרות.

• הוסף לסימניות
בתור מעצבת בתחום יש בלי סוף רעיונות
אתן לך בשמחה כמה בגדול🙂
אפשרי לשלב בתוך ויטרינה
או נישה בספריה
(עם איוורור למעלה)
ובפנים שיהיה מחופה בחומר מעכב בערה.
או ממש יחידה בפני עצמה משולבת נוי ומקום להדלקת נרות.
יש מצב לתמונה שאוכל להסביר לנגר
בגדול יש לי כבר תכנית מוכנה -אי רק רוצה להכניס את זה

• הוסף לסימניות
לדוגמא..
ספריה סלון מודרני (1).png

• הוסף לסימניות
לי יש ויטרינה בספרייה לאחסון הפמוטות במשך השבוע ובשבת אני מוציאה אותן לפינה בספרייה צילמתי מקווה שמספיק ברור....

קבצים מצורפים

• IMG_2315.JPG
    4 MB · צפיות: 222
  • הוסף לסימניות
ראיתי משהו מאד יפה שעשו חורים עגולים יפים בדלת של הויטרינה בשביל יציאת העשן,

• הוסף לסימניות
לצערי לא, ראיתי אצל משפחה מארחת
הרעיון הוא שעושים ויטרינה מרובעת מיחדת רק לנרות ולא בתוך הויטרינה של הגביעים וכו',
ואז למעלה משאירים פתוח, ומניחים קרש בלי לחבר אותו, ואפשר להוציא אותו כל שבת ונהיה פתוח למעלה לגמרי,
ובמוצ"ש מניחים את הקרש ואז הויטרינה סגורה.

• הוסף לסימניות
אנחנו מיצרים ויטרינות לנרות
hיש פה באתר מדריך לבחירת ויטרינה +אולי תמצאו פה רעיונות
www.yefenoff.co.il

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא שעושים ויטרינה מרובעת מיחדת רק לנרות ולא בתוך הויטרינה של הגביעים וכו',
ואז למעלה משאירים פתוח, ומניחים קרש בלי לחבר אותו, ואפשר להוציא אותו כל שבת ונהיה פתוח למעלה לגמרי,
ובמוצ"ש מניחים את הקרש ואז הויטרינה סגורה.
מכירה משהי שעשתה דבר כזה (נרות להדלקה בתוך ויטרינה) וידעת להגיד איך זה מבחינה פרקטית?
העשן, הליכלוך, הבטיחות וכו'

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שעשתה דבר כזה (נרות להדלקה בתוך ויטרינה) וידעת להגיד איך זה מבחינה פרקטית?
גם לאמא שלי וגם לחמותי יש הדלקת נרות בתוך הויטרינה, את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית ואני אפרט לך בדיוק

• הוסף לסימניות
איך אפשר להפוך ויטרינה רגילה בארון ספרים לויטרינה בטיחותית להדלקת נרות?

הויטרינה בולטת מהארון, על החלק העליון הבולט של הויטרינה אין כלום ואפשר בלי בעיה לפתוח בו חורים או כל צורת איורור אחרת..
במה אפשר לחפות את פנים הויטרינה שיהיה בטיחותי וחסין אש?

אשמח לכל עיצה או תובנה בענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה