דרוש מתכון פינוקים למלווה מלכה

• הוסף לסימניות
@ה. בקר העלתה מתכון של פיתות או זיתים מצופים בבצק שאופים בטוסטר פסים שסימנתי לעצמי שמתאים בדיוק למלווה מלכה.
יש לי גם מתכון למקלות בצל נראה לי של ניקי
פיתות במחבת עם כל מיני מילויים

שקשוקה
חביתות עם כל מיני פטריות, קוטג', קישואים, בטטות, קוביות תפו"א.
מרק מוקרם

בקיצור עוררת אותי שמהשבוע יש למה להשקיע...

• הוסף לסימניות
@ה. בקר העלתה מתכון של פיתות או זיתים מצופים בבצק שאופים בטוסטר פסים שסימנתי לעצמי שמתאים בדיוק למלווה מלכה.
יש לי גם מתכון למקלות בצל נראה לי של ניקי
פיתות במחבת עם כל מיני מילויים

שקשוקה
חביתות עם כל מיני פטריות, קוטג', קישואים, בטטות, קוביות תפו"א.
מרק מוקרם

בקיצור עוררת אותי שמהשבוע יש למה להשקיע...
אפשר את המתכון למקלות בצל?

אולי השבוע אכין לביבות כלשהם עם מטבל
משהו מלוח אולי תירס וגבינות
צריכה רעיון למטבל מתאים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פיצה על חצאי פיתות בתנור
קחי שידרוג, תכיני אותו דבר על פיצה שלימה על שתי שכבותיה. יוצא הרבה יותר עסיסי ודומה למקור.
או שהתכוונת חצי פיתה שחצויה באמצע:unsure:

• הוסף לסימניות
אפשר את המתכון למקלות בצל?

אולי השבוע אכין לביבות כלשהם עם מטבל
משהו מלוח אולי תירס וגבינות
צריכה רעיון למטבל מתאים
מטבל מתאים- שמנת חמוצה מתובלת במעט מלח ושמיר קצוץ

• הוסף לסימניות
מתכון קליל שהכנו היום: לוקחים לחמניה, חותכים כמה פסים מלמעלה (לא עד הסוף) מערבבים בצלחת חמאה רכה עם גבינה צהובה מגורדת, ממלאים בתוך הפסים ואופים בתנור כמה דקות. מעדן!

• הוסף לסימניות
פיתות קלילות שתופח זריז.
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
כוס שמן
וליטר + מים חמימים
מערבבים לעיסה דלילה
מתפיחים מאוד זריז
ועם מצקת שמים פיתות בתבנית
מעל-שומשום, פפריקה,
בצל מטוגן או להוסיף גם בעיסה
ואפשר לאפות בלי כלום ואחרי שמתקשה לעשות פיצה או פיתות שום ולהמשיך לאפות

אפשר עם פרוסות שאריות חלה למרוח רוטב שעשוי מחמאה עשבי טיבול שום גבישי/כתוש שמן זית
לפזר מעל גבנ"צ ואפשר גםגלגלי בצל
ולאפות בתנור או בטוסטר פרוסות פתוחות(לחכות שיתקשה כדי שלא ידבק לחלק העליון.

• הוסף לסימניות
לפרוס חלה,
להניח את הפרוסות בתבנית תנור
לקחת כוס ולטפטף שמן זית בנדיבות,
לפזר מעל זעתר.
או אבקת שום גבישי.
(ויש מהדרין בתבלין גריל:unsure:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה