פינוקית-בית החלמה חדש בשערי צדק

• הוסף לסימניות
בביכורים חדר פרטי עולה 800.
למה לשלם יותר אם יש מקומות זולים יותר?

גם בטלז סטון יש חדרים סוג ב' יותר זולים... וכל שקל שמשלמים עליהם יקר מדי.

צריך לראות מה כלול במחיר בשביל לדעת מה יותר זול ממה
לא הייתי בשניהם, כך שאין לי שמץ של מושג
אפילו לא הלכתי לראות...

באמת מעניין
תמיד רציתי לקפוץ לרמדה לראות מה הולך שם.

• הוסף לסימניות
לבנתיים שערי צדק מפרסמים, שמי שיולדת בביקור חולים זכאית ללילה בטלזסטון או רמדה
כנראה שאם פינוקית היתה פעילה היו שולחים לשם...

• הוסף לסימניות
לבנתיים שערי צדק מפרסמים, שמי שיולדת בביקור חולים זכאית ללילה בטלזסטון או רמדה
כנראה שאם פינוקית היתה פעילה היו שולחים לשם...
גם בשערי צדק?
ידעתי שרק בביקור חולים.
הלכתי במיוחד לביקור חולים בשביל זה:eek:

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמחירים שם אמורים להיות גבוהים יותר, כרגע הם נותנים מחירים טובים לרגל ההשקה
זה יהיה יותר כמו הדסה בייבי שהאוכלוסיה שם תיהיה מכלל הציבור.

• הוסף לסימניות
מי שיולדת בשערי צדק, מלידה עשירית, מקבלת יום בבית החלמה

• הוסף לסימניות
משהי מועכדנת מה קורה עם הבית החלמה בביתר?? מעניין.

• הוסף לסימניות
היתי בפינוקית בשבוע שעבר.
מבחינת התנאים - הכל חדש ונוצץ ומבריק. חדרים פרטיים, מיטות נוחות. שקט ופרטיות (יש שם רק 10 חדרים).
מבחינת האוכל - ביום חול היה מצוין ובשבת הרבה פחות. זמני הארוחות בשבת לא היו הכי מותאמים לזמני התפילות, ולא היתה סעודה שלישית. יש הבדל משמעותי ברמה בין הארוחות הבשריות לארוחות החלביות (החלביות יותר).
תינוקיה - לא השתמשתי אז אין לי מושג.
המחיר - מכיון שנגמר החודש של מחיר ההשקה המחיר הוא 950 ש"ח ללילה (או 960, אל תתפסו על המילה).
אכן א"א להגיע לשם אם משתחררים הביתה כבר, רק לעבור ישירות מהמחלקה לפינוקית.

בשורות טובות ובהצלחה!

• תודה
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
סוג של הדסה בייבי.
תראו מה עושה התחרות בין בתי חולים

• הוסף לסימניות
אחיות בתינוקיות של בית חולים לא מטפלות בתינוקות כמו בבית החלמה, רק קוראות לאמא אם הוא צורח.
כשאמא שולחת לתינוקיה בבית החלמה, היא מצפה שיפנקו וירגיעו אותו.
לא הייתי מכלילה, זה ממש תלוי בית חולים ותינוקיה.

• הוסף לסימניות
משהי מועכדנת מה קורה עם הבית החלמה בביתר?? מעניין.

אין לי מושג מה קורה שם בפועל. בינתיים, קצת צוחקים על זה ברחוב הביתרי, כי בינינו מי רוצה ללכת לבית החלמה כשהוא מתחת לבית? שהילדים יבקרו אותך בדרך לת"ת ובחזור מהביה"ס ואם את גרה באיזור דרכי איש אז בכלל כל הילדים יחגגו עלייך...
אני [ועוד שכנות רבות ומשפחה ביתרית מורחבת....] ממש מעדיפה שאני יוצאת לבית החלמה לנוח עד הסוף ולחזור עם כוחות רעננים לגדל את ילדי ולא לשבת ברחוב דרכי איש מתחת לבית ולצפות מהחלון על המולת ביתר....

אם את לא ביתרית, אז השאלה מה את מחפשת, יציאה מהוואי היום יום, נוף ומרחב או להיות בדירה עם כמה חדרים ולצפות על המולת העיר של ביתר....
פעם היה גם 'מעון צביה בלב העיר לעומת 'טלזסטון' הכפרי יותר... תלוי בהרגשה האישית שלך מה את מחפשת...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קורה שם בפועל. בינתיים, קצת צוחקים על זה ברחוב הביתרי, כי בינינו מי רוצה ללכת לבית החלמה כשהוא מתחת לבית? שהילדים יבקרו אותך בדרך לת"ת ובחזור מהביה"ס ואם את גרה באיזור דרכי איש אז בכלל כל הילדים יחגגו עלייך...
אני [ועוד שכנות רבות ומשפחה ביתרית מורחבת....] ממש מעדיפה שאני יוצאת לבית החלמה לנוח עד הסוף ולחזור עם כוחות רעננים לגדל את ילדי ולא לשבת ברחוב דרכי איש מתחת לבית ולצפות מהחלון על המולת ביתר....

אולי זה דווקא טוב בשביל ירושלמיות...

• הוסף לסימניות
באיזה מבנה זה? ביחד עם החיידר והגנים?

• הוסף לסימניות
צריך להיות קטן, צפוף ובלי פרטיות, לא?

כדאי לברר, לפי הכתובת שמצוינת במודעה- זה האיזור. אם זה ממש בתוך הקוטג'ים אז זה באמת כך, אם זה כלפי חוץ זה יותר טוב, אבל עדיין את צופה על האברכים של בית מאיר ואמשינוב ואחה"צ על הילדים של פארק השבטים...
למי שמעוניינת כדאי לברר ישירות מולם.

• הוסף לסימניות

אם את לא ביתרית, אז השאלה מה את מחפשת, יציאה מהוואי היום יום, נוף ומרחב או להיות בדירה עם כמה חדרים ולצפות על המולת העיר של ביתר....
פעם היה גם 'מעון צביה בלב העיר לעומת 'טלזסטון' הכפרי יותר... תלוי בהרגשה האישית שלך מה את מחפשת...
התאור מזכיר לי את 'אם וילד' של הבניברקיות, הכל עניין של הרגל...

(אמא שלי גרה בבניין ליד, וכשהיא ילדה את אחותי הקטנה - נזקקה לתקופת התאוששות ארוכה יותר, ושהתה שם כמה שבועות בהם בכל בוקר היינו יורדים כדי שתסרק אותנו :))

• הוסף לסימניות
יש אנשים שאוהבים להיות קרובים,
עיין ערך מעון צביה שהיה בתוך סורוצקין בדיוק כמו התיאור של הרחוב למעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה