פינוקית-בית החלמה חדש בשערי צדק

• הוסף לסימניות
הייתי שם בתקופה האחרונה (פינוקית) החדרים באמת ברמה גבוהה במיוחד. האוכל סביר החלבי יותר טוב והבשרי זה האוכל של הבית חולים עם שינויים קלים וכמובן הגשה יפה ושפע
המקום שקט מאד
אבל יש בעיה מהותית שהתינוקות נמצאים בתנוקייה של יולדות ד והאחיות שם נותנות לך הרגשה שהם עושים לך טובה שהם מטפלים בתינוקות.
לדוגמא מיד כשהכנסתי את התינוקת האחות בתנוקייה אמרה לי את יודעת שאת צריכה להאכיל
אמרתי לה סליחה אני מגיעה לנוח אז היא אמרה טוב בלילה אנחנו נאכיל(מה שבפועל לא היה לגמרי מסודר ובזמן) וביום את מאכילה הייתי צריכה לבקש טובה שכשאני נחה ביום שיאכילו את התינוקת
וכן היה בשאר הימים ההרגשה היא שעושים לך טובה שמטפלים בתינוקות
במחירי ההרצה שהיה (475) זה היה סביר, במחירים היקרים שכל אחת תעשה את השיקול שלה
כמובן כל זה יכול להשתנות אם תהיה אחות שמיוחדת לפינוקית
אגב זה תלונה שעלתה מכל הנשים שהיו איתי והם מודעים לזה בתקווה לשינוי
עוד נקודה למחשבה זה ההכשר של המקום הייתי בטוחה שזה בדץ העדה החרדית ואז הגיע לשם המשגיח של הבית חולים ושאלתי אותו אז הוא אמר לי שהבשרי זה מהבית חולים(בדץ העדה חרדית)
והחלבי מגיע מהקפטריה שזה לא בדץ אלא הכשר שלהם (משגיחים מקומיים)
גם לגבי ההכשר המשגיח אמר לי שמדברים על שיהיה הכשר מסודר על המקום אבל כרגע אין הכשר מסודר על המקום כך שזה גם יכול להשתנות.

• הוסף לסימניות
אחיות בתינוקיות של בית חולים לא מטפלות בתינוקות כמו בבית החלמה, רק קוראות לאמא אם הוא צורח.
כשאמא שולחת לתינוקיה בבית החלמה, היא מצפה שיפנקו וירגיעו אותו.

נראה לי שהם בעצמם עדיין לא סגורים על עצמם עם הנהלים שם.
בינתיים רק מנסים לשכנע יולדות ללכת לשם.

בקשר לתינוקיה, לצערי גם בבית החלמה קראו לי מס' פעמים כי התינוקת לא רגועה...

• הוסף לסימניות
מישהי הייתה לאחרונה??

• הוסף לסימניות
תגידו, ביכורים נסגר?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה להתנסות מוזמנת להרשם למועדון יולדות/לידה דרך "אמא פלוס" (להגיד להן שבאתן דרך, תוכלו להכנס כאן בשביל לראות במה מדובר) ותכנסנה להגרלה על 2 לילות בפינוקית. הייתי שם בסיור והיה נראה מבטיח.
הטלפון לרישום למועדון: 02-5645234

• הוסף לסימניות
יולדות יקרות ועייפות
אני עכשיו בפינוקית בשערי צדק
אחרי שבטלז סטון הציעו לי לחכות לפחות עשרה ימים למקום פנוי בחדר משותף, על פרטי אין מה לדבר
גיליתי את פינוקית כאן בפרוג ואני שמחה להגיד מנסיון שהמקום נהדר, קרוב נגיש ונח, חדר מהמם וגדול, האוכל מצוין, שקט ושלו, והתינוקיה אמנם ביחד אבל נפרדת בנישה מיוחדת עם אחות רק למתארחות
למי שמסתדרת עם שקט ולא מחפשת המון חברה זה פיתרון מקסים
שיהיה בשמחות

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי שם לפני 4 חודשים.
ונהנתי עד הגג.
מי שאוהבת שקטטטטטטטטט, וטוב לה לשקוע בערימת ספרים, וככה לנוח ולנוח,
בלי מליון ברברת מסביב.
זה מאוד מתאים לה.
ברמה מאוד מאוד גבוהה.
אף פעם לא נחתי כל כך טוב אחרי לידה.
אני אחזור לשם בעז"ה.

• הוסף לסימניות
המחיר גבוה בהרבה מאשר טלזסטון ודומיו?

• הוסף לסימניות
לי עלה 850 לחדר פרטי.
קיבלתי כמובן החזר מהקופה עד תקרה של 300 ש"ח ליום וכו'.

• הוסף לסימניות
לי הסכימו ב500 ועם עוד מישהי בחדר בגלל שלא נתנו לי לילה שלישי
אבל בעיקרון הם לא נותנים
זה מסבך אותם
זה מאודדד שקט
אני מאוד נהניתי באם וילד
לא צריך לחכות כמו בטלסטון
ושמה יש פחות שקט
מה שלדעתי מאוד צריך אחרי לידה
הבדידות מביאה לדכאון.......
זה דעתי

• הוסף לסימניות
הי
יש מישהי שיודעת אם שינו את הנהלים?
אפשר להכניס לשם תינוק גם אם לא ילדת בשערי צדק?

• הוסף לסימניות
הי
יש מישהי שיודעת אם שינו את הנהלים?
אפשר להכניס לשם תינוק גם אם לא ילדת בשערי צדק?
כשאני הייתי שם (לפני שנה בדיוק)
הגיעו זוג חילונים, שהיא ילדה בהדסה, ומיד עם השחרור הגיעה לפינוקית.
אני לא חושבת שיש להם בעיה עם איפה ילדת,
רק שהם לא מקבלים תינוקים שכבר חזרו הביתה.
כלומר, אפשר לבוא אליהם רק מיד עם השחרור.

• הוסף לסימניות
הם מקבלים היום עד אחרי 10 ימים מהשחרור. בחדר עם עוד מישהי הם שמים וילון מפריד בין המיטות, כמו בבי"ח. ויש להם כיום תינוקיה נפרדת במקום. הבת שלי היתה עכשיו, בין יוכ"פ לסוכות ומאד מאד נהנתה מהכל. רק לא היו שם כמעט נשים. מענין למה (3 מחלימות וצוות של לפחות 20 איש...) והמון אוכל שנזרק כי לא היה מי שיאכל. חבל. כי זה מאד יפה ונעים ונוח. בצורה כזו זה יסגר.

• הוסף לסימניות
הם מקבלים היום עד אחרי 10 ימים מהשחרור. בחדר עם עוד מישהי הם שמים וילון מפריד בין המיטות, כמו בבי"ח. ויש להם כיום תינוקיה נפרדת במקום. הבת שלי היתה עכשיו, בין יוכ"פ לסוכות ומאד מאד נהנתה מהכל. רק לא היו שם כמעט נשים. מענין למה (3 מחלימות וצוות של לפחות 20 איש...) והמון אוכל שנזרק כי לא היה מי שיאכל. חבל. כי זה מאד יפה ונעים ונוח. בצורה כזו זה יסגר.
אולי לא היו נשים בגלל התאריך הלחוץ?
הייתי שם לפני כשנה וחצי, היה מושלם.
הדבר הכי טוב שם היתה המיטה, משהו עולמי של הולנדיה. לא הסכמתי לקום ממנה מרוב נוחות.
גם כל השאר היה מעולה.

מעניין באמת איך התפוסה שם בימים רגילים ואם זה הולך.

• הוסף לסימניות
מקפיץ...
יש משהו שיודע על דירה לזוג באזור בית החולים שערי צדק (גם בתשלום)
הפינוקית מהלונית ויד שרה מלאים לשבת הקרובה
ואנחנו צריכים להיות בביצת החולים בשבת הקרובה
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה