עזרה פינוק קטן לחברה חיובית לקורונה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
אחלה רעיונות;)
יש רעיונות לאיזה ברכה או משפט חזק?

• הוסף לסימניות
שאני הייתי חולה הכי נהנו מארוחת בוקר או ערב מושקעת שלא היה כח להכין.... (אף אחד לא איבד טעם וריח וכולם קיבלו תאבון מוגבר...) ותעסוקות ויצירות לילדים!!!!

משהו חמוד סתם אז זה לשלוח עוגה לשבת או שאני עשיתי עכשיו לחברה שלי קופסא עם עשר שוקולדים וכתבתי לה תתחילי לספור... זה בקטע אם את מחפשת משהו חמוד עם רעיון...

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר להזמין בקבוק חם שאפשר להדפיס תמונה אז אני הוספתי שוקולדים מיוחדים כגון: שמרלינג ושוקולד טורינו עשיתי את זה לחברה שלי יום לפני שהיא יצאה מהבידוד ורשמתי כך

ל.......... חברתי הכי בעולם!
מוגש לך ב חום משהו קטן
היית חסרה לי בימים אלו ממש..!
מכל ה-לב
חברתך האוהבת
.........

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר להזמין בקבוק חם שאפשר להדפיס תמונה אז אני הוספתי שוקולדים מיוחדים כגון: שמרלינג ושוקולד טורינו עשיתי את זה לחברה שלי יום לפני שהיא יצאה מהבידוד ורשמתי כך

ל.......... חברתי הכי בעולם!
מוגש לך ב חום משהו קטן
היית חסרה לי בימים אלו ממש..!
מכל ה-לב
חברתך האוהבת
.........
חבל אין לי תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה