התייעצות פינטרסט בחסימת נתיב

• הוסף לסימניות
יש לי על המחשב סינון של נתיב (מסלול גרפיקאים)
והם לא מוכנים בשום אופן לאשר לי פתיחה של אתר פינטרסט.
בעיניי זה ממש חובה להשראות...
יש פה מישהו בחסימה של נתיב שיודע איך ניתן לפתוח את פינטסרט. או שלכולם חסום?
מה ניתן לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
אני בנתיב ופתוח לי פינטרסט, בחסימה אפורה
הם החתימו אותי כי הדגשתי להם שזה חיוני לי מאוד לצורך השראות (מה שבאמת המטרה של הפתיחה)

• הוסף לסימניות
אני בנתיב ופתוח לי פינטרסט, בחסימה אפורה
הם החתימו אותי כי הדגשתי להם שזה חיוני לי מאוד לצורך השראות (מה שבאמת המטרה של הפתיחה)
הינה. בדיוק. זה מה שאני רוצה.
אבל אם לא אישרו לי.
איפה אני מבקשת שוב כזו חריגה וחותמת על הנ"ל.??

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק, זה היה עוד בתקופה שעל כל אתר חריג הייתי צריכה לחתום ידנית ולא רק לאשר בסיסמא כמו היום
תנסי שוב לדבר ולהגיד לך שידוע לך שלאחרים זה פתוח

• הוסף לסימניות
אני חייבת את פינטרסט דחוףף ונתיב לא מוכן בשום אופן לפתוח לי... מה אני עושההה????(תגיבו לי הרבה תודות כי אני חדשה וזה לא נותן לי לכתוב הרבה...תודה!.👍:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה