פינת אוכל ביחידת דיור

• הוסף לסימניות
ביחידת דיור לזוג(30 מ"ר) מספיק שולחן 75X75?

• הוסף לסימניות
המעצבת שלי אמרה שלא כדאי.
זה אמנם יחידה אבל אנחנו רוצים שירגישו בית.
שירגישו נעים לעשות שם שלחן שבת, עם מיטב הכלים שיש, ושיהיה מרחב נוח.
ככל שהיחידה תרגיש בית, כך הם ישארו שם יותר בשמחה.

• הוסף לסימניות
המעצבת שלי אמרה שלא כדאי.
זה אמנם יחידה אבל אנחנו רוצים שירגישו בית.
שירגישו נעים לעשות שם שלחן שבת, עם מיטב הכלים שיש, ושיהיה מרחב נוח.
ככל שהיחידה תרגיש בית, כך הם ישארו שם יותר בשמחה.
זה נכון מאוד.
אך צריך להתמודד גם עם השטח הנתון.
אפשר להצר את השולחן אבל להאריך אותו.
תלוי בשטח.
60*120

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות שולחן מטבח קטן
אך שמתארך מהאמצע
כדי שאם רוצים יהיה להם אפשרות להגדיל.

• הוסף לסימניות
החדר הוא צר וארוך כך שנראה לי שעדיף לשבת אחד מול השני ואז אם השולחן הוא מלבני יושבים רחוק אחד מהשני

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות שרטוטננסה להבין את השטח.

• הוסף לסימניות
אני מעלה שרטוט, זה חלוקת דירה ל2 יחידות (בשרטוט 2 הכסאות צמודים ולי נראה עדיף אחד מול השני)

קבצים מצורפים

• תוכנית יחידות.pdf
    KB 12 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
למה לא ככה? יותר כיף להגיב...
לכידה.PNG

הייתי עושה כאן שולחן מלבני כפי שחדוי הציעה, יהיה ניתן לשחק איתו בהתאם לצורך צמוד לקיר או ניצב אליו.
כך ניתן לשבת משני צידיו האחד מול השני, או אחד ליד השני

• הוסף לסימניות
פינת אוכל עגולה בקוטר מטר יכולה להתאים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהחלט הייתי הולכת על פרופורציה מלבנית ולא ריבוע שלא נכנס עליו כלום.
תחשבי גם שהשולחן אולי ישמש מישהו ללמוד עליו (וצריך מקום לכמה ספרים) או למורה להכין שיעור. או לתופרת לתפור משהו.. או למניקוריסטית לשים לק (אמיתי, אני הולכת לאחת כזו...)את אף פעם לא יודעת מי יגור שם. ובבית כדאי שיהיה שולחן בגדל שאפשר לעשות עליו משהו.
בכל מקרה לא צריך לשבת אחד מול השני, ולא אחד ליד השני, הישיבה הנוחה לדעתי היא דווקא ר': אחד בחלק הצר והשני בחלק הרחב. כך נח ומרווח וגם קרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה