דרוש מידע פינת אוכל נפתחת + 4 כיסאות-המלצותיכם!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המון אחרי פינת אוכל נפתחת + 4 כיסאות ולא מוצאת משהו אמין ובמחיר סביר.
אשמח לשמוע המלצות בעניין מניסיונכם האישי על דגמים של פינות אוכל שקניתם כולל מקום הקניה
תודה רבה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המון אחרי פינת אוכל נפתחת + 4 כיסאות ולא מוצאת משהו אמין ובמחיר סביר.
אשמח לשמוע המלצות בעניין מניסיונכם האישי על דגמים של פינות אוכל שקניתם כולל מקום הקניה
תודה רבה מראש לעונים.
מצטרפת
גם זקוקה....

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב, סליחה, זה דחוף לי...

• הוסף לסימניות
קוקטייל- איכותי ברמות

לגבי מחירים אני לא מונחת ממש, רק יודעת שהם נחשבים ליגה ואכן ב”ה אנחנו מאוד מרוצים. אם מדובר בירושלים, ממה שידוע לי החנות אשל רהיטים בסנה”מ זולה מכולם.

• הוסף לסימניות
קוקטייל- איכותי ברמות

לגבי מחירים אני לא מונחת ממש, רק יודעת שהם נחשבים ליגה ואכן ב”ה אנחנו מאוד מרוצים. אם מדובר בירושלים, ממה שידוע לי החנות אשל רהיטים בסנה”מ זולה מכולם.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
לי יש את זה

חברה מעולה, השולחן והכסאות חזקים ויציבים.

• הוסף לסימניות
לי יש את זה

וואו, תודה
כזה אני מחפשת, כי אני רוצה לחסוך ת'מקום של הרגליים ולהכניס ספסל.
כמה זמן יש לך?

• הוסף לסימניות
לי יש את זה

עם איזה כיסאות זה הולך?

• הוסף לסימניות
לאחותי יש את קוקטייל עם פלטה זכוכית
וזה פשוט נראה לא יציב, והזכוכית התנפצה
צריך לבדוק קודם

• הוסף לסימניות
גם לי המליצו על קוקטייל לא בדקתי מחירים אבל מחיפוש ברשת ראיתי שהרבה חברות מוכרות בדיוק את הדגמים שלהם תחת מותגים שונים

• הוסף לסימניות
קוקטייל מעולים שירות מצוין איכות עם אחריות
יש המון חיקויים שנראים ממש אותו הדבר אבל זה לא זה.
לא לקחנו זכוכית כי אכן זה שביר

• הוסף לסימניות
גם לי המליצו על קוקטייל לא בדקתי מחירים אבל מחיפוש ברשת ראיתי שהרבה חברות מוכרות בדיוק את הדגמים שלהם תחת מותגים שונים

קוקטייל מעולים שירות מצוין איכות עם אחריות
יש המון חיקויים שנראים ממש אותו הדבר אבל זה לא זה.
לא לקחנו זכוכית כי אכן זה שביר
תודה
זה עזרה גדולה
אשמח לעוד חו"ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה