פינת הדלקת נרות רק לשבת

• הוסף לסימניות
עד עתה הדלקנו פמוטות על השולחן
כעת עברנו דירה ואנו בבעיה, יש רוחות חזקות (קיץ חורף)
ואני צריכה פנית הדלקת נירות
יש לי פינה בסלון, (אין לי אפשרות לנישה פנימית)
מדף לא מספיק לי לא פתרנו את הבעיה של הרוחות
פינה עם דלתות זכוכית, אני לא אוהבת שכל השבוע הסלון במראה של שבת, קרי הפמוטות בחוץ
מחפשת רעיון מקורי לפינה יפה עם זכוכית מתקפלת לקיר וכך באמצע שבוע אוכל להניח אגרטל
או כל רעיון אחר,
אשמח להחכים!!!

• הוסף לסימניות
יש פמוטמונה אם את אוהבת... אפשר לבחור כל תמונה שבא לך

• הוסף לסימניות
האם את בטוחה שאפשר כל תמונה?
ראיתי אצל כמה שלאחר תקופה התמונה מאבדת מיופיה, נראת משופשפת וקו הקיפול ניכר
אשמח לשמוע רעיונות נוספים
תודה

• הוסף לסימניות
אפשרי לעשות מדף שכל השבוע יעמוד עליו עציץ יפה ובשבת הפמוטים, כשמעליהם מתלבשת מין קובית זכוכית עם פתח למעלה (למנוע השחרת הזכוכית מהנרות) ובמשך השבוע הקוביה הזו מאוחסנת בתוך ארון.

• הוסף לסימניות
כשמעליהם מתלבשת מין קובית זכוכית עם פתח למעלה (למנוע השחרת הזכוכית מהנרות) ובמשך השבוע הקוביה הזו מאוחסנת בתוך ארון.
לא כ"כ הבנתי, קוביה מזכוכית? להזיז כל שבוע? היכן אחסן זאת?
לא מדובר ב2 פמוטות אלא בפמוטות וקנדלברה, כנראה לא הבנתי אותך
אשמח שתסבירי את עצמך
תודה

• הוסף לסימניות
כן, קוביית זכוכית מתקפלת או לא, שכל שבוע מורידים מהמדף ושמים בארון בדיוק כמו שאת הפמוטים מפנים מהמדף כל שבוע. משהו בהזמנה אצל זגג.
לא שלי יש כזה דבר כי לי לא מפריע שהפמוטים נמצאים כל השבוע בויטרינה המיועדת להם בסלון, אבל אם לך זה מפריע נראה לי שהפתרון הזה יכול לעזור לך. אפשרי אפילו להתאים את הזכוכית בגודלה שתהיה מעט יותר קטנה מהמדף ושהנגר יעשה חריץ סביב המדף שהקוביית זכוכית תשב בתוך החריץ כדי שיהיה יותר בטיחותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה