כללי פינת המבקר - - -

• הוסף לסימניות
מענין...
ואין סיבה למה כמה איך???

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול את המבקר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל בטלפון כשר אין מצלמה !!!!

וגם כנראה התבלבל , כי זה משדר מה שמוכרים בחנות ולא מה שיש בטלפון .

• הוסף לסימניות
כנראה הוא לא רוצה לשתף אותנו

נכתב ע"י ונתנו10;1519610:
אפשר לשאול את המבקר

תגיד לנו מה שענו לך ואז נדון בזה מי צודק

• הוסף לסימניות
מה לא ברור במודעה הראשונה?
כתוב בפרוש "כל סוגי המכשירים" ולא כל סוגי הכשרים...

• הוסף לסימניות
חבל על האנרגיה והתסכולים.
במקום לנסות להיכנס לראש שלו, תבקשי הדרכה לשיפור.
תעשי מה שהוא רוצה, וגמרנו.

• הוסף לסימניות
גלח את הזקן השל הפועל או הלבש אותו בבגדים חרדיים יותר ואז יתקבל. אפילו את הבן שלו יקבלו לחיידר.

• הוסף לסימניות
חחח....
הראשון- עןד איכשהוא איפר לחשוב שזה דומה לאייפון ולא רצו להכניס את זה לציבור
אבל השני?????-________________________________________

• הוסף לסימניות
זה נהיה מאד אופנתיבזמן האחרון לדחות פרסומים.
גם לי קרה........

הראשון נראה פלאפון כשר לחלוטין! מי הולך היום עם כזה פלאפון בציבור הכללי?!?

והשני - אולי כי ה"דוגמן" הוא לא לבוש שחור לבן?? :D :eek:

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד יכוליות שלא נראה לו כשר
השני זה יכול להיות גם בגלל שאחת החברות שמצוינות למטה, למשל, יש בה משהו שפסול לבוא בקהל
זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי לדעת דברים כאלה - לפעמים העיתון יודע ולפעמים לא (ולא תמיד נותנים לך להגיע למבקר בעצמו, כמובן)

• הוסף לסימניות
הפרסומון המדובר מיועד לקהלים הכי שמרניים שיש.
וכתוצאה מכך הוא שומר על קריטריונים מאוד חמורים של הקהלים (ותתי הקהלים) הנ"ל.
ומהיכרות אישית, קשה מאוד להגיע לסוף דעתם.

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין שהשני לא התקבל, ובקשר לפרסומון המדובר, היום גם הפרסומון המקובל (לא השמרני) שבוי בידי מבקרים מסויימים ששבו את המקומון, וד"ל...

• הוסף לסימניות
המשפט- כל מה שמתחבר לתקשורת וגם מה שלא.. זה לדעתי מה שפסל.
אפשר לפרש אותו למס' אפיקים לא שמרניים...
המודעה השניה - לא מובן למה.
כדאי לברר מה היו המניעים מאחורי ההחלטה כדי לדעת לפעם הבאה
שתי העבודות יפות!

• הוסף לסימניות
נו באמת, לא קלטתם? הפרסומת השניה נפסלה כי היא שייכת ל'חרדים העובדים'... :)

• הוסף לסימניות
לא חשבתי על זה...וזה מעורר אותי לשאול לפני שאני עובדת קשה-
אני עכשיו באמצע להכין מודעה שתתפרסם במקומונים בריכוזים החרדיים ואמורה להופיע תמונה של פועל (די בגדול). זה אמור להיות בעייתי?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1519939:
לא חשבתי על זה...וזה מעורר אותי לשאול לפני שאני עובדת קשה-
אני עכשיו באמצע להכין מודעה שתתפרסם במקומונים בריכוזים החרדיים ואמורה להופיע תמונה של פועל (די בגדול). זה אמור להיות בעייתי?!

אני חושבת שמדובר במקומון מסוים שמרני. המודעה השניה תוכל להופיע בכל מקומון רגיל בירושלים ואין איתה בעיה כלל.
אם אף אחד לא הצליח להצביע מידית על הנקודה הבעיתית, והיה צורך להעלות השערות מתחת לרצפה, אומר שאין שום בעיה.
כנראה זו בעיה מקומית של אותו מקומון.

הכיני את מודעתך וראי נחת בע"ה.

• הוסף לסימניות
ועכשיו לאחר כל התאוריות הכי לא מתקבלות. אני יעדכן אתכם בסיבה הרשמית שקיבלתי ממערכת העיתון:

הפרסום הראשון [הטלפון] - בגלל ששמתי את הקטגוריות של החנות כדוגמת אפליקציות. ובפרט ש'נראה' שיש בתוך הטלפון גם מצלמה ונגן... [מעניין למה לא הפריע להם שיש בתוך הטלפון גם 'תיקונים' - - - :confused:]

הפרסום השני [הכלבו] - בגלל שיש למטה סמל של "כתר"...

פשוט הזוי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה