- הוסף לסימניות
בעצם כמו הרעיון הזה (רק שהיא עשתה גם שינוי מוצלח באמבטיה)מעניין מאוד
אז אמרת שהשירותים קרובים מידי למטבח
אז להחליף אותם, יחד עם הזזת הכביסה ביחידה
בעצם כמו הרעיון הזה (רק שהיא עשתה גם שינוי מוצלח באמבטיה)מעניין מאוד
אמן.לא יודעת מה גודל המשפחה שלךל
ומה הרגלי התחזוקה שלך
ממליצה לך לשקול לעשות מקום לכביסה נקיה לא מקופלת
ואופציה לפתיחת קרש גיהוץ
המינוס שנוצר לי מיסדרון ארוך.בעצם כמו הרעיון הזה (רק שהיא עשתה גם שינוי מוצלח באמבטיה)
אז אמרת שהשירותים קרובים מידי למטבח
אז להחליף אותם, יחד עם הזזת הכביסה ביחידה
![]()
תשרטטי לי לאיזה חדרון הכוונה בבקשהמה זה החדרון/ארון בקצה המטבח?
אולי בכלל תמקמי שם את כל העסק?
מה אומרת על כזה דבר?
לתכנן ארון נגרות שיכיל מה שאת רוצה.
אני לא מעצבת ולא יודעת איך זה מסתדר עם המידות, צריך לבדוק
לא הייתי עושה דלת הזזה בגלל מה שכתבת שיהיה מסורבל להשתמש, אני הייתי עושה דלת כמו שמישהי כתבה כאן קודם - 2 דלתות שמתחלקות ל 2 או משהו בסגנון
צפה בקובץ המצורף 1362496
מגניב ממש!
יש לכם בית מאוד יפה לטעמי --אהבתימגניב ממש!
תוכלי לפרט מה התכוונת שנמקם ליד המדרגות?
חלק מההשראות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //