פינת נט"י

• הוסף לסימניות
הקיר שמיועד לפינה זו נמצא ממש במרכז הבית
ימינה מדלת הכניסה ורואים אותו מהסלון ומהמטבח
הזמנתי ארון גרז'י בהיר עם בוצ'ר בצבע עץ
כיור חרסינה מונח עגול - (הייתי מעדיפה מט - אך בטעות הזמנתי מבריק )
ברז זהב מהמם ומראה עגולה
אריח כזה מתאים לקיר כזה שנמצא במרכז הבית ? או שמא יותר מתאים לאמבטיה?
יש למישהי אולי השראות אחרות ?

קבצים מצורפים

• IMG_0653.JPG
    IMG_0653.JPG
    2.6 MB · צפיות: 141
  • IMG_0654.JPG
    IMG_0654.JPG
    2.5 MB · צפיות: 160
  • הוסף לסימניות
התכוונת לאריח האמצעי?
את צריכה את הקונטרס תעשי חיפוי בגוון כהה ולא בהיר.
יש משהו ששמים ארון וחיפוי קרמי זה מראה של אמבטיה , יש עוד חומרים יפים לחיפוי קירות ורחיצים
IMG-20190219-WA0024.jpg
כמו שליכט רחיץ או טפט.
או איזה אריח או חומר מיוחד.

התמונה שצירפתי זה אריח במראה בטוני שחיפתי קיר נט"י אבל פה אין ארון מתחת וגם האריח עצמו לא מראה של אמבטיה. ולכן זה מתקבל יפה.

• הוסף לסימניות
תודה
את מתכוונת שהאריח ששלחתי הוא יותר מתאים לאמבטיה
כי אסור שזה יקרה זה נמצא בפינה מרכזית מאד
מהסלון ומהמטבח ומהכניסה רואים אותו

• הוסף לסימניות
כן את צריכה לדעתי משהו מיוחד יותר במיוחד שזה באזור מרכזי בבית, אני לא יודעת באיזו פינה האם היא בין קירות או רק קיר אחד וכו', תדאגי שבאיזה חומר שאת מחפה שיתקבל יפה עם כל האזור.
תעלי תמונה נוכל לתת יעוץ מדויק.

• הוסף לסימניות
@מירי קאופמן
זו הפינה מכל צדדיה
בכוונתי לחפות את כל הקיר כולל את החתיכה הקטנה שסוגרת לי את הפינה לנישה
IMG_0803.JPG
IMG_0804.JPG
IMG_0805.JPG

• הוסף לסימניות
יש חומר שנקרא בריקיר, חומר מוקצף כמו סוג של קלקר אבל נראה ממש כמן בריקים אמיתיים,
מתאים לחיפי פנים וחוץ, עמיד ברטיבות,
המעלה שלו שהוא קל משקל וקל מאוד להרכבה, מגיע בלוח של בערך 0.80*1.20 ואת חותכת את המידה שמתאימה לך,
מתקבל פצצה!
יש להם מגוון עצום של צבעים ודגמים.

• הוסף לסימניות
קודם כל לפי התמונה שאני רואה, כל חיפוי שיש לו עובי כמו קרמיקה או הבריקיר שהמליצו לך קחי בחשבון את הכמה סנטימטר שיקח לך ....
לכן עדיף פה שליכט רחיץ או טפט רחיץ. ונכון את כל הקיר כמו שכתבת.

• הוסף לסימניות
אם הדלת אפורה
ריצוף אפור
שירותים-אפור
לענין יהיה ללכת כאן על אריח שחור עם גידים זהב?
הברז זהב
הארון מן צבע לא מוגדר אולי גר'ז בהיר
מעל הארון בוצר עץ

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחפות בחומר שנקרא- אבן סיב
כמו יריעת פלסטיק בגימור של אבן אמיתית, מורחים על זה סילר לאיטום והברקה, יוצא אלגנטי מאוד,
ראיתי פינת נטילת ידיים שחיפו באבן סיב , נראה מהמם!
מבחינת פרקטיות אין לי מושג איך זה בניקיון,
מצרפת קישור

• הוסף לסימניות
במילים אחרות זו הציפחה, חומר מאד יפה אני גם עשיתי ללקוחה בקיר נט"י.
זה מגיע בגליל חומר לא זול גמיש, קצת רגיש עד ההתקנה שעומד על קיר חזק.
צריך להזהר לא לשפשף אותו חזק כדי לא לפגוע בו.

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה