פינת ספריה בגן- תנו דעה

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד - חמוד ומתוק
אבל ניראה לי שהידיים קצת לא הגיוניות (למשל הילד שקורא בספר היד השניה שלו גמישה מאוד כך שהוא יכול לסובב אותה 256 מעלות כשהיד פתוחה בזוית 164 מעלות ולהרגיש בנוח...)

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש וחמוד ממש עושה חשק לשבת לקרא!

זה שעומד רגליו קצרות מידי- כך נראה לי

• הוסף לסימניות
מקסים....אבל: הספרים לא נראים ספרי ספריה בגן ילדים, הם עבים וכבדים לספרי ילדים, חסר גם איזה איור או כיתוב ילדותי.
גוף הפרפר מוזר לא?
אבל.......בגדול מקסים

• הוסף לסימניות
דבש!
....רוצה את הגן הזה....

• הוסף לסימניות
מתוקק, רק דבר אחד מפריע לי, הילד ההכי משמאל, מה קורה איתו שם? בהתחלה חשבתי שיש לספר ראש וידיים, למה הצווארון מעל הספר?
חוץ מזה ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש.

תגובה ל-BENI
היד הגמישה היא כנראה של הילד שעומד מאחורה, ולא של הילד הקורא בספר...

• הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי, גם את הרעיון וגם את הביצוע.

לא שאין לי הערות קלות פה ושם...(כמו למשל הילד שמציץ מימין, ללא כתפיים...)אבל בכללי מוצלח מאד!:)

• הוסף לסימניות
מתוק, מתוק, מתוק,מתוק,מתוק...
הלוואי עלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;836212:
מתוק מדבש.

תגובה ל-BENI
היד הגמישה היא כנראה של הילד שעומד מאחורה, ולא של הילד הקורא בספר...

נכון אבל גם התכוונתי ליד הזו (המצורפת) היא לא הגיונית בדקתי ! זה כואב !

קבצים מצורפים

• לכידה8.JPG
    KB 10.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי מוסיפה הצללות, על הדשא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י beni1;836252:
נכון אבל גם התכוונתי ליד הזו (המצורפת) היא לא הגיונית בדקתי ! זה כואב !
יש כאן בתמונה המצורפת שתי ידיים. אחת מגיעה מקדימה לאחור, ואחת מאחור לפנים.

הצבעים מקסימים וילדותיים באופן יוצא דופן!
עושה רושם מעולה.
כמה וכמה בעיות באנטומיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה