פיסולי שלג

• פותח הנושא NDש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!!! הנדי אני שמחה שהתחלת להעלות לכאן
36

• הוסף לסימניות
יפהיפה במיוחד! אומנות של ממש - אהבתי מאד!!!!!
נתת לי השראה לשנה הבאה :) :)

• הוסף לסימניות
ווואוווו !!!!!!!!!!!!!!!

מהניסיון שלי שלג זה חומר שקשה לפסל בו!!!

• הוסף לסימניות
מדהים.

חבל שאין לזה תיעוד צילומי איכותי!

• הוסף לסימניות
באמת חבל!
רציתי מאד צילום מקצועי,
אבל בערב שבת כמעט בין השמשות, אין את מי להזעיק...

• הוסף לסימניות
מקסים. ממש.
מעורר הערכה שאת משקיעה במה שאת אוהבת לעשות. לפסל בשלג ביום שישי בצהריים...
כל הכבוד לך.

• הוסף לסימניות
הנדי, תעלה להם גם את הקשישה.

• הוסף לסימניות
כבקשתך!

קבצים מצורפים

• בבושקה3.jpg
    2.8 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מה עוד הספקת ביום שישי הקצר הזה??
מדהים!

• הוסף לסימניות
היא מהממת!!

• הוסף לסימניות
איזו אומנות! מדהים ומאלף! ומעלף!

• הוסף לסימניות
ישר כח מטורף,מהממם חידוש מרענן,אני ממש מקנא בך וממש לא מקנא בכוויות הקור שלך,תודה.

• הוסף לסימניות
אם מותר לדעת, באלו כלים הדמויות המהממות פוסלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה